Bewustzijn



Het draait steeds om bewustzijn, het bewust Zijn.
En het gaat er eigenlijk om dat dit Bewustzijn krachtiger en krachtiger mag worden. Dat Het meer en meer intens op je in mag werken. Op wat je bent, of wat je denkt te zijn, denkt te moeten doen. Meer en meer dit Licht op alles mag schijnen. Het Bewustzijn dat niet van deze wereld is, dat niet van de dualiteit is. Dat dwars door alles heen kijkt, Ziet wat is.
Zoals de zon. Als die meer en meer kracht krijgt zullen meer en meer de wolken oplossen. Zo kan t Bewustzijn als t sterker en sterker wordt meer en meer jouw innerlijke bewolking oplossen. Alles wat tussen de heldere hemel in zit, de klare heldere lucht, het heldere Zien.
Eigenlijk niet alle facetjes onder de loep nemen, maar meer de eenheid van alles zien. Hoe alles met elkaar verbonden is, beter gezegd gebonden is, geketend is, verstrikt is geraakt door zoveel.
Dat dit Licht helderder en helderder mag schijnen op alles wat jij bent en doet. Waardoor je er gewoon niet meer onderuit kan. Dat je t zo helder ziet dat t op mag lossen, dat je t over geeft. Dat je jezelf overgeeft, met lege handen durft te staan. Dat er waarlijk begrip zal mogen zijn.
Als die Kracht zich op heeft mogen bouwen, en hier gaat veel aan vooraf, dan kun je door de Poort gaan. Als alles opgelost is in t Bewustzijn, in de Eeuwige Liefde.

Door de poort gaan, in dit proces zitten, kan heel bevreemdend werken voor jezelf, voor de omgeving, omdat je meer en meer een geheel wordt. Niet meer geraakt wordt door individuen, emotionele betrokkenheid hierin hebt. Dat je meer en meer in alle eenvoud alles en iedereen liefhebt als een vanzelfsprekendheid. Geen voor en afkeur meer. Ieder die zijn/haar hart voor je opent kan je geven alles wat in je is.
Je verbindt je met een Kracht die niet van de dualiteit is. Dus je zal ook niet veel energie besteden aan t bekrachtigen van die dualiteit, vechten tegen de dualiteit, of voor iets zijn. Je wordt meer en meer een Licht dat dwars door de dualiteit heenkijkt. Geen koninkrijk op aarde en alle energie besteden om dit te bewerkstelligen maar t Koninkrijk binnenin meer en meer opbouwen. Ruimte hiervoor scheppen. Slechts een helder Licht zijn voor ieder die ontvankelijk is, en verstrikt zit in die dualiteit.
Een spiegel, een heldere zuivere, stille spiegel worden, als alle emoties verstild zijn, alles leeg geworden is.
Juist daardoor kun je vervuld worden door t Bewustzijn.

Het Bewustzijn dat niet van deze wereld is, waardoor jij ook niet meer van deze wereld zult zijn. Nog wel op de aarde maar niet meer van de aarde.
Je hebt jezelf vrijgemaakt van de aarde.
Dan heb je Verbinding gemaakt met de Kracht die uiteindelijk alle touwtjes in handen heeft. Alles zal zich hiernaar moeten voegen, wat t moment vraagt, wat nodig is.
Daar gaat t in t leven om, dat die Kracht weer vrij mag komen. De Kracht die niet van deze wereld is. Niet eten van de boom van kennis van goed en kwaad, maar de Boom des Levens, de Boom van de Eeuwigheid. Dat wat staat buiten de tijd, van de tijd bevrijd, een einde aan alle strijd.
Harmonie, vrede zal er zijn, vervulling.
Terug in het paradijs van waaruit een nieuwe ont-wikkeling verder mag gaan.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/mtWfsXrLQS

Reacties

Populaire posts van deze blog

zachtmoedigheid

NIETS ZIJN

de golf en de oceaan