van top tot teen



Dat is het unieke van deze tijd, vooral de tijd sinds de jaren 50
De nieuwe fase die in de jaren 50/60 ingegaan is.
Echt gaan leven, met alles erop en eraan.
Niet volgens uiterlijke gebruiken/rituelen/groepsnormen/religieuze waarden en normen. Maar zelf die grootse ont-dekkingstocht van t leven aangaan met alles erop en eraan. Alles beleven door je heen laten gaan. Wat er ook is, en het zo vrij kunnen maken.
Niets is slecht, alles is mogelijkheid en kans als je verantwoordelijkheid neemt voor dat leven. Als je ziet dat t leven je een spiegel aanbiedt waar je in kunt kijken. Kunt kijken naar alles wat die spiegel in je wakker maakt, en hierdoor inzicht en begrip kunt krijgen.

De enig zekere Binding, Verbinding is de Christus in jezelf, Tao, de Bron, de Essentie en alles wat hier verbinding mee heeft. Die kan je leiden/inspireren van binnenuit. Heeft geen oordeel over jou, over niemand. Ziet helder wat is, wie jij bent wat je nodig hebt. Het brengt je wat nodig is om te zien, de plek waar je kansen krijgt tot inzicht en begrip, de juiste mensen en situaties.
Wat Jezus deed was eigenlijk slechts n begin. Het is de bedoeling dat we nu nog veel dieper zakken. Echt alles laten bevruchten met de Christuskracht. Totaal op aarde komen van deze Christuskracht. Uiteindelijk dus door gewoon te leven, met alles erop en eraan, wat maar in je leeft. Wat in je leeft aan beweging, emoties, verlangens, is het materiaal wat vrijgemaakt wil worden, bevrijd wil worden, opgelost wil worden in de Liefde in de Christuskracht.
Dan zijn we waarlijk Mens, dat is waarlijk gegrond Leven.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/X3E52hnAXP

Reacties

Populaire posts van deze blog

zachtmoedigheid

NIETS ZIJN

de golf en de oceaan