Oorspronkelijk antwoord



Leven naar het oorspronkelijke Antwoord.
Leef jij naar jouw oorspronkelijke Antwoord?
Jij Weet dit.
Als ik jou vraag, ben je op dit moment in volledige harmonie met jouw Levensessentie, jouw Ziel? Antwoord je, luister je, beantwoord je aan je Ziel aan je Essentie?
In je handelen? in je keuzes? in je relaties? in je werk?
Dan krijg je antwoord. Dan Weet je het antwoord. Dan voel je het antwoord.
Dan kan het ikje eventueel nog sputteren, maar dan kijk je door t sputteren heen naar het oorspronkelijke antwoord. Het ikje kan nog onzeker zijn, twijfelen, maar dieper binnenin Weet je.
Jij Weet het, maar het is aan jou of je wil luisteren, of je wil antwoorden. Het is jouw ver-antwoorde-lijkheid.

Als je eenmaal de Verbinding gemaakt hebt, de Zielestem gehoord hebt, je Essentie ervaren hebt, dan kun je er niet meer omheen. Dan zal het blijven spreken in alles wat je doet, in het pad dat je gaat.
Daarin ligt juist ook je Vrijheid omdat je dan onafhankelijk bent van de buitenwereld. Je Weet het zelf, hoe iets is, wat er aan de hand is. Dus je hoeft jezelf niet meer heen en weer te laten gooien door wat andere mensen zeggen. Al kunnen ze ook de waarheid zeggen, en ook dat zul je dan Weten.
Het is confronterend om dit pad te gaan. Je kunt niet meer om jezelf heen. Maar het geeft zo ontzettend veel, je krijgt er zoveel voor terug, dat je uiteindelijk niets anders zou willen.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/OAF9ScFBqh

Reacties

Populaire posts van deze blog

zachtmoedigheid

NIETS ZIJN

de golf en de oceaan