Liefde-daad



Vervuld zijn, een zijn.
Een werkelijk overstromen van Liefde voor die ander.
Totaal geen fysieke behoefte, vanuit gemis, vanuit bv ik heb zin in je. Nee het is een algeheel andere laag.
Als die Liefde wakker geworden is, dan doet t lichaam er bijna niet meer toe. Dan is er nog slechts Liefde, en in elke aanraking, in elke streling in elke blik is dan Liefde.
Als de ander die Liefde kan ontvangen dan kun je elkaar meenemen in die Liefdesstroom, van dimensie tot dimensie, in een spiraal.
Het is niet in eerste instantie een lichamelijke behoefte. Het is meer het verbinden van het lichamelijke met de Liefde die er al is. Het gevoelen van een zijn. Die Liefde die alleen Liefde is willen delen. Niet uit compensatie, maar juist vanuit het vervuld zijn. Iemand anders daarmee iets willen geven. De Liefde doorgeven, de Liefde delen die toch een eenheid is. De Liefde die alleen Liefde is in de ander opwekken, daar de verbinding mee maken.

Hierin is de meest pure uitdrukking van Liefde mogelijk. Toch kan t dan verbinding hebben met de seksuele energie. Het is de seksuele energie bevrucht met de Liefde in het hart.
In het samenzijn met iemand is er dan een mogelijkheid om die Liefde die er altijd is, wat meer zichtbaar te maken, ervaarbaar te maken via die seksuele energie.
Is dit niet gewoon de Liefde op aarde brengen, door alle lagen heen?
De Liefde in de materie brengen, daarmee doordrenken en daardoor de materie met deze Liefde bevruchten?Het Liefdesspel, een waar Liefdesspel kan een ongelooflijk diepe aanraking betekenen, indruk achterlaten voor t leven. De ander wordt dan omvat in deze Liefde. Je wordt een in deze Liefde, en uiteindelijk een met alles in deze Liefde.
Een kosmische ervaring.

Kagib

De uitgesproken woorden:


Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS