ontvouwing



Het gaat om ontvouwing. Maar hoever willen we ontvouwen, hoeveel lagen, hoeveel dimensies, hoeveel poorten willen we openhouden?
Willen we vasthouden aan wat we zijn, het daarbij laten, of......
Het leven zou zo'n geweldige reis en ont-dekkingstocht kunnen zijn als het onze diepste intentie zou zijn om dat ontvouwings, dat uitvouwingsproces plaats te laten vinden. Steeds weer nieuwe werelden van beleven en zijn die zich dan kunnen openbaren, en nu al verborgen aanwezig zijn.
We hoeven ze alleen maar te her-ontdekken, te bevrijden, door de uitdaging aan te gaan van het tot begrip komen. Het vrijmaken van alles waarmee het bedekt is geraakt.

Daar ligt het verschil tussen het onbevangen kind dat niet beter weet, en bewustzijn, het Bewust Zijn.
Een kind kan zeker vrij zijn, spelen met leven, met alles, alles een, maar heeft daarin nog geen voeling met gevolgen. Het speelt, het is, maar het weet eigenlijk niet dat het speelt, dat het is, het weet niet beter.
Wij kunnen weer tot die onbevangen staat komen. Weer dat eenheidsgevoelen, het eenzijn, het verbonden zijn met alles en iedereen. Totaal open en ontvankelijk steeds weer nieuw het leven begroetend, maar nu bewust, intens bewust. Vol aandacht genieten maar ook helder Zien wat is, wat er leeft, wat er in de ander is, wat er in de ander omgaat, wat de energie is van wat is, puur Bewustzijn.

Dat is waarom we hier zijn.
Om weer die onbevangen staat van het Kind te bereiken, vrij te maken maar nu bewust.
Dan zijn we weer terug in het paradijs.
Maar hier eindigt de reis niet, hij begint dan eigenlijk pas.
Dan kunnen we weer verder op de reis naar dimensies die nog nooit blootgelegd zijn. Die in ons zelf besloten liggen.
In overgave gaat de Stroom dan verder. Hoeveel poorten er open kunnen gaan is aan ons.

Kagib

http://we.tl/NjOiaGydne

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS