vervulling




Er is een verlangen dat altijd mag blijven, levend mag blijven. Het verlangen dat het Andere in je op mag staan, zich mag openbaren, zichtbaar mag worden. Dat dit vooraan staat, voor alles gaat. Dat dit de allerdiepste intentie van je leven is.
Maar ja, dat vindt t ikje het ego maar niks. Die wil blijven, die wil vol blijven van zichzelf, vol met zoveel. Dus die gaat r alles aan doen om dit proces te blokkeren.
Maar als t Licht echt doorgekomen is, echt mag schijnen dan zul je dit snel doorzien. Dan zal het Licht hierop schijnen, zal de Kracht alle andere krachten oplossen.
En zo mag er meer en meer ruimte komen voor de stilte. Een meer en meer verstillen, ruimte voor die stilte. Het vrijkomen van de allergrootste Kracht, de Kracht der Krachten, het Licht der Lichten. Minder en minder heeft er vat op je, kan je hier nog uit halen. Het is je fundament geworden, de Grond waar je op staat en waar de rest verder op gebouwd wordt, uitgebouwd wordt.
Die Kracht is een zinderende Kracht. Die vibreert in je. Is geen mooie theorie maar een levende Krachtgevende realiteit die echt alles kan wegbranden, oplossen wat illusie is, wat er tussenin staat.
En zo vindt dan een omzettingsproces plaats. Het vrijkomen van de Waarheid. De Waarheid waar we uiteindelijk in samenkomen.

Dit is geen relatieve waarheid, niet een van de waarheden. Het is de ultieme Waarheid, de Weg, de Waarheid en het Leven dat van binnenuit vrij kan komen.
Het mooie van die Waarheid, die Waarheid die Liefde is, is dat die zich nooit zal opdringen. Nooit zal forceren, nooit dwingen. Er worden geen oorlogen om gevoerd, er hoeft niet om gevochten te worden, geen aanval en verdediging. Je Bent uiteindelijk die Waarheid. Het is levende innerlijke realiteit waarin je uiteindelijk niets meer hoeft te doen om er verbinding mee te blijven houden. Het vervuld je binnenin, het is vervuld. En in het vervuld zijn heb je lief, heb je heel eenvoudig zonder voorwaarden lief, alles en iedereen.
Geen utopia, maar uiteindelijk het perspectief van iedereen, na een lange reis door t leven.
Waarlijk verbonden zijn, waarlijk liefhebben, een zijn.
Je kunt elkaar her-kennen zonder woorden, de energie proeven.
Het straalt uit vanuit het hart en vervuld verder het hele wezen. Met een open hart kan de verbinding gemaakt worden.
Het verstand kan t niet begrijpen, niet vatten. Het verstand blijft buiten, zal er beelden over op bouwen. De emoties kleuren alles in, maar t witte Licht wordt niet ervaren.
Alles zal uiteindelijk oplossen in dit witte Licht, in de Liefde, en we zullen elkaar Zien, we zullen weer Vrij zijn.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/Wcky3vELvU

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS