NIETS ZIJN



Waarom kunnen we vaak niet ontspannen, gewoon zijn?

Waarom durven we het niet over te geven?
Terwijl we ingebed zijn in de Oceaan.

Maar we maken ons eigen eilandje, denken geïsoleerd te zijn, maken een denkeilandje vanuit welke achtergrond dan ook. In dat wat gebeurd is geleerd is in het verleden.
We moeten het zelf doen, sterk staan, ons mannetje staan om te overleven in deze harde maatschappij.
Ja om te overleven maar leven we dan nog?

Als we ons zouden durven overgeven zouden we merken dat alles zich in volledige harmonie kan ontvouwen. Als we ontspannen, gewoon even ontspannen, dan kan er ruimte komen voor diepere lagen, voor stillere lagen. Even gewoon zijn, even ademen, in en uit, en dieper voelen binnenin wat zich daar werkelijk afspeelt.
Het antwoord is binnenin, altijd, en in een stuk ontspanning kan het antwoord 'gehoord' worden.

Het is zo binnen zo buiten.
Als jij waarlijk in harmonie bent met jeZelf straal je die harmonie uit en voegt eigenlijk alles zich naar die harmonie.

Als er mensen zijn die je dan daar toch nog uit willen halen kunnen ze je niks doen want je bent in harmonie. Je Weet wie je bent, je Weet wat is, wat nodig is, wat in de ander speelt. Er zijn geen bijmotieven. Je intentie is puur, je bent oprecht. Dus wat iemand dan ook zegt je kunt t rustig door je heen laten stromen. Eventueel reageren waar nodig of gewoon laten Zijn en de ander blijven omvatten in Liefde.

Je kunt niet meer groot gemaakt worden, niet meer klein, je bent niets, je bent een nul, en daardoor kan alles zijn.
Als er wel weerstand is bij de ander dan zal die altijd geraakt worden als jij ontspannen en in harmonie bent. Misschien springt deze persoon wel helemaal op de kast, uit zijn vel omdat ie er niet mee om kan gaan, maar hij/zij zal geraakt worden. En vroeg of laat zal die weerstand verdwijnen en zichtbaar worden wat eronder zit.

En als dit niet zo is, geen probleem. Je bent gewoon die je Bent, wat de ander daarmee doet is zijn/haar verantwoordelijkheid, welk antwoord hij/zij daarop geeft.


Kagib

En de uitgesproken woorden:

https://we.tl/t-LjjuspcVzV

Reacties

Walter zei…
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Kagib zei…
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Kagib zei…
Hihihi de mijne ook, stond twee keer Walter. Maar ben wel benieuwd wat je gedeeld had. :)
Walter zei…
Geen idee wat er verwijderd is, ben ook benieuwd, hihihi

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

KARMA NEMESIS