KARMA NEMESIS



We oogsten wat we zaaien of gezaaid hebben in een ander leven.

Ja, of r dan uiteindelijk een val aan dit alles is vooraf gegaan, hou ik zelf open, t is een uitdaging zou ik zeggen.
Maar uiteindelijk is alles energie.
En die energie die heeft gevolgen. Je uitstraling, je gedachten, je emoties, eindeloze schakeringen van energie. Die verbinden zich met andere energietjes waar resonantie is, en dat krijg je weer terug.

Zo krijg je van alles weer terug, hoop ellende, misschien ook veel plezier, genieten van je geld, een huwelijk, je bezittingen, macht, seks, noem maar op. Maar zolang niet werkelijk de vervulling binnenin plaatsgevonden heeft. Zolang er geen groei van dat Andere is, er afhankelijkheid is van wat buiten zich afspeelt, zal het vroeg of laat weer van je afgenomen worden, uit je handen geslagen worden.

En daarin zit het Plan dan zo goed in elkaar.
Omdat vroeg of laat dat moment komt, dat Karma-Nemesis je zozeer verwond heeft, je om de oren heeft geslagen met van alles en nog wat, steeds die corrigerende reactie, dat er een stuk van bezinning komt.

Dan komt er de mogelijkheid om terug te keren naar het paradijs, om weer naar Huis te gaan.
Als er dan een openheid is voor je Essentie, de tekentjes hiervan gezien worden, en verantwoordelijkheid hiervoor genomen wordt. Dan zal Nemesis minder en minder hoeven te corrigeren. Dan kun je meer en meer in een volledige harmonie meestromen met de Stroom en kan een totaal nieuwe fase tot ont-wikkeling komen.

Kagib

En de uitgesproken woorden:

https://we.tl/t-YRTdYyyfbx



Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN