de golf en de oceaan


Als je jezelf gedragen weet door de Oceaan, daarmee een voelt dan begint het pas
Het is de basis van een verdere ont-wikkeling, ontvouwing, in Verbinding met de Oceaan, meebewegend met de Oceaan.
Heel belangrijk is  je beweegt niet meer tegen, in t denken dat je een golf bent, of verblind gefixeerd op al die golven. Dus er is geen enkele energie meer die verbroken hoeft te worden, illusies die ontmaskert hoeven te worden.
Je voelt je bent een met het Al en beweegt mee.
Maar die Beweging heeft dus perspectief.
Er is een Pad dat verder gaat, een spiraal omhoog.
Ook is er een Pad in deze wereld, het zijn op t juiste moment op de juiste plek. Dat is niet relatief. Als je meebeweegt, alle eigenwilligheid verdwenen is dan ben je op t juiste moment op de juiste plek.
Je hebt  je overgegeven aan de Oceaan van Weten die Weet wat nodig is, waar je t beste kunt zijn voor jezelf en voor de ander om je heen.
Levend in het Eeuwige moment als binnenin alles verstild is vervuld is tot vrede gekomen is kun je hier voeling mee krijgen.

Als de basis vervuld is dan staat je leven ook in t kader van geven.
Maar je hebt je overgegeven aan de Oceaan die precies Weet waar je het beste kunt geven wat in je is, het beste gehaald kan worden uit dat wat je bent. Jouw ikjes voor en afkeur is hierin verdwenen dus je hoeft slechts te volgen, mee te bewegen.
Maar er is dus een weg die altijd doorgaat, een innerlijke Weg. Een innerlijke verandering  transformatie, omzetting. Dat meer en meer facetten van de Oceaan een kunnen worden met jou. Maar dat kun je niet doen. Dat gebeurd als aan de voorwaarden voldaan is, dan groeit dat binnenin, vindt dat omzettingsproces plaats in stilte. Zolang jij hier ruimte voor houdt.
Dat gaat niet om een verlangen naar ervaring het beleven van een nieuwe golf van ervaring. Alles staat in t kader van dienstbaarheid, dienstbaarheid aan dat wat jou omvat, de Oceaan van Liefde en Zijn. Totale overgave, zonder beeld, in een staan met lege handen. Pas dan zullen en kunnen ze gevuld worden, zal meer en meer tot vervulling kunnen komen.

Kagib

De uitgesproken woorden:


Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS