de kracht van de Liefde



Zonder liefde zal er nooit wezenlijke verandering komen.
Zonder die liefde geen heilbegeren. Zonder die liefde geen ommekeer. Zonder die liefde geen overgave.
Vanuit die liefde, aangeraakt door de Liefde wordt het iets heel natuurlijks dat je alles overgeeft. Dat je tot het niet mijn wil geschiede maar Uw Wil komt. Je ervaart dat dit de Oplossing is waarin alle vragen, alle verwarring, alle pijn en duisternis mag oplossen. Je staat nog aan t begin maar je voelt het je Weet het en je geeft je over.

Dan is er een Verbinding gemaakt met Tao met het Licht met de Liefde.
Een Verbinding die je niet meer kunt ontkennen. Een Kracht die in je werkt, op je inwerkt, tot je spreekt elk moment van de dag. Het Geweten dat tijdloos is. In deze Kracht, in deze Verbinding kun je dan meer en meer vrij worden van alles wat je aan deze aarde bindt, gevangen houdt. Het wordt doorzien, het krijgt geen kracht meer en verdwijnt.
Naarmate dit proces vordert wordt het steeds eenvoudiger deze Verbinding te houden, in het midden te blijven. Dan kan minder en minder iemand of iets je hier uit halen.
Alles wat jij leeg gemaakt hebt kan gevuld worden. Vervuld worden door  Zielekracht. Dat wordt dan je drijfkracht, daarin is het vervuld. Alle afhankelijkheid van de buitenwereld verdwijnt, maar de verbondenheid blijft. Die verbinding ligt in de Liefde.
Uiteindelijk is het vol-ledig dat geweldig mooie woord, dus gevuld, vervuld worden door deze Liefde.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/FPHYPOLikB

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS