Licht in de duisternis



Het Licht kan slechts dan in je werken, de Eeuwigheid, het Weten, de alwijsheid, als je enige verlangen, je enige liefde de waarheid is.
De waarheid van dit moment, wat nu jouw waarheid is. wat nu is, wat nu leeft, in jou, door jou heen werkt en zich uitdrukt.
Zo kun je van waarheid tot waarheid gaan in een steeds weer loslaten, ontmaskert worden, onder leiding van de Waarheid.
Van hieruit vindt t omzettingsproces plaats, het transformeringsproces. Het veranderingsproces dat nooit ophoudt, want steeds zijn er weer nieuwe poorten te openen, nieuwe dimensies die zichtbaar, openbaar kunnen/mogen worden. Zolang de ontvankelijkheid blijft.
En in Verbinding voel je jezelf meer en meer hierdoor gedragen, beschermd, vervuld. Je Weet dat Het Weet, en je geeft je onvoorwaardelijk over. Met lege handen, met een onbevangen open hart.

Je enige verlangen is nog dat dit Licht dat deze Liefde waarlijk in jou tot opstanding mag komen. Uit mag stralen, zich mag openbaren, door jou heen. Niets liever wil je, dan dat de belemmeringen hiervoor zichtbaar worden, zodat ze opgeruimd kunnen worden, opgelost, weggebrand, door deze Liefde. Dat alles wat van de tijd is wordt verslonden door de Eeuwigheid.
Je Weet, het Al wordt gedragen door de Liefde. Een Liefde die zich niet opdringt. Een Liefde die is was en altijd zal zijn. De Liefde, het Licht dat schijnt in de duisternis en uiteindelijk in ontvankelijkheid deze duisternis die slechts illusie is, zal oplossen.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://www.mijnbestand.nl/Bestand-8OGAZPE68XMV.mp3

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN