innerlijke Verbinding



Er is een innerlijke Verbinding  waarmee je in harmonie bent met alles met het Al. Wat uiteindelijk ook alle touwtjes in handen heeft. Tot op zekere hoogte dan, de mens blijft een vrije wil hebben. Maar in principe als je in die Verbinding bent dan wordt je gedragen door het totale leven, en kan niets jou tegen houden in wat Wil gebeuren. Dit is de meest veilige basis van leven.
Het is zoiets als vindt het Koninkrijk, en de rest zal je gegeven worden.
Als je daar niet in resoneert dan veroorzaak je je eigen wereld, en die wereld zal vroeg of laat weer instorten want het wordt niet gedragen door je innerlijke Verbinding. Je oogst wat je gezaaid hebt. Daarom zullen we vroeg of laat, hoeft nog niet eens dit leven te zijn, kan levens overheen gaan, tot bezinning komen en openheid komen voor de ware Verbinding in jezelf.
De breuk met die Verbinding is eigenlijk de val. Door die val hebben we de huidige wereld gecreëerd. Omdat er zo weinigen zijn die resoneren met die innerlijke Verbinding is het hier nu niet bepaald een paradijs.

Voelen van die Verbinding kun je niet uitleggen, dat Weet je als dat zo is. En eigenlijk ook, als dat niet zo is, als je hier eerlijk in jezelf naar luistert doorvoeld. Verbonden zijn is eigenlijk Vrij zijn van de wereld om je heen, want die Verbintenis is binnenin, is niet afhankelijk van de buitenwereld. Alleen je bent dan ook precies op de juiste plek in die buitenwereld, waar je moet zijn, waar het Leven wil dat jij bent. Dat is niet vrijblijvend.
Komt eropneer zonder die innerlijke Verbinding wordt je geleefd door zo ontzettend veel, waar je maar gevoelig voor bent, wat ook maar past bij jouw pakketje waar je interessses liggen of waar negatieve emoties mee verbonden zijn, verzet en weerstand, strijd, vechten tegen. Doe je allemaal zelf, en als je dit alles zonder Verbinding doet, is t allemaal vruchteloos. Hoe eerder je tot die conclusie komt hoe beter.
Kijk naar de wereld om je heen, wat toont dit?
Toont dit een verbonden zijn, een gegrond zijn in die enige zekerheid die binnenin is?
Hoe is dit voor jou, als je heel eerlijk in jezelf kijkt?Voel je die Verbinding? Voel je je gedragen? Voel je, ja zo is t goed, hoe de wereld ook om je heen is?

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/GLVXFelGOO

Reacties

Populaire posts van deze blog

zachtmoedigheid

NIETS ZIJN

de golf en de oceaan