het innerlijk richtsnoer



Echt het Pad gaan is niet vrijblijvend. Als je hierin oprecht wil zijn, echt je diepste verlangen is om dit Pad te gaan.
Als je diepste verlangen is, om puur en zuiver te worden in Zijn en intentie.
Als je diepste verlangen is om, Thuis te komen, weer een te worden met de Essentie, met de Liefde. Hiermee weer te versmelten.
Dan is er een Verbinding, de Verbinding in je hart om je hierin te leiden.
Het Geweten dat  spreekt, spreekt elk moment, en over alles.
Dit kan zeer confronterend werken voor je ikje, als je tussendoor heel helder de waarheid over jezelf, over je situatie te zien, te ervaren krijgt, zonder oordeel.
Onder ogen durven zien je schaduw. Dat er geen enkel probleem buiten jezelf is, slechts mogelijkheid tot zien.
Het kan een onfeilbaar richtsnoer worden, deze Verbinding vanuit het hart, als je de durf hebt deze Stroom te volgen.

Het Weet wat nodig is, waar de Weg heen wil, wat de Weg is in harmonie met het Al en met Je-zelf. Het heeft een totaal overzicht. Het Ziet wie jij bent, werkelijk bent, niet wat je denkt te zijn.
In overgave, zal het je in die situaties brengen, met die mensen in contact brengen, die nodig zijn om je te bevrijden van alles wat je belemmerd om waarlijk Vrij te zijn. Mensen die je helpen om vrij te komen van de gevangenschap van het verleden.
Durven in de spiegel te kijken.
Maar naarmate je meer en meer bevrijd bent van zovele ketenen, mag je ook meer en meer een ware Gronding, vervulling vinden in Je-zelf. Mag het vertrouwen groeien in het Leven, in de betekenis van het Leven.
Alles mag dan meer en meer eenvoudig worden, naarmate alle weerstanden opgelost zijn. Dat het Leven je niet meer hoeft te confronteren, er eigenlijk niets meer is dat je kan confronteren.
Je Bent die je bent, en gaat verder op de Weg, waar de Weg ook heen gaat.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/zmlTEKmKI7

Reacties

Populaire posts van deze blog

zachtmoedigheid

NIETS ZIJN

de golf en de oceaan