dinsdag 21 februari 2017

volmaaktheidWillen we een radertje blijven binnen de onvolmaakte wereld die altijd een onvolmaakte wereld zal blijven?
Of willen we iets in ons zelf wakker maken, dat eigenlijk niet van deze wereld is, maar van een totaal andere wereld. Dat de onvolmaaktheid tot volmaking, tot volmaaktheid kan voeren. Tot vervulling, tot heelwording.
Met ons ikje kunnen we het niet, omdat die eigenlijk altijd vol zit met die onvolmaakte wereld. Die wil een radertje blijven, wil blijven doen, vechten, zich groot houden. Dit ikje wil niet overgeven, verstillen, leeg worden. Het wil niet verdwijnen, verzet zich daartegen met hand en tand.

En toch ligt daar de Oplossing.
In het wel overgeven, aan dat wat niet van deze wereld is. Dat wat diep in ons binnenste is, wat in ons hart is, wat Liefde is. Een Liefde die niet aangetast, niet besmeurd kan worden door deze wereld. Dat wat altijd Liefde is.
Die Liefde die alles en iedereen omvat met begrip. Ook die onvolmaakte wereld, elk radertje binnen die wereld. Een volmaakt begrip, een volgemaakt begrijpen. Dus hoemeer jij ruimte biedt aan die Liefde, aan dit Bewustzijn, hoemeer jij mag begrijpen en omvatten. Weten wat is, hoe het is. Hoemeer de Liefde van jou, door jou heen mag/kan stralen.
Dan ben jij de Oplossing, omdat alles bij jou uiteindelijk in deze Liefde is opgelost. Dan kan jij bijdragen dat meer en meer hierin oplost, overal waar jij komt, in wat jij Bent, in wat jij uitstraalt.

Maar jij kan dit dus niet.
Jij kan slechts ruimte bieden hiervoor, zodat deze grote Verandering zich door jou heen kan voltrekken. Eerst in jezelf, en meer en meer uitstralend naar buiten.
Je brengt het paradijs terug op aarde, want het paradijs is niet buiten maar binnenin.
Hoe meer die Verandering zich kan voltrekken, hoe meer alles om jou heen zal veranderen. Alles is energie, en deze energie werkt uit naar buiten, wordt gevoeld, ervaren. Zoveel ruimte uiteindelijk in jezelf. Een ruimte die alles en iedereen omvat. En deze ruimte wordt dan vervuld door de Liefde.
de Liefde die is, die was en die in Eeuwigheid zal zijn.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/rw9TvexBfA
Een reactie posten