vrijdag 28 juli 2017

hindernissenWaarom krijgt de ene mens zoveel hindernissen en de ander zo weinig?
Karma?
Je bent heel stout geweest?
Je hebt er zelf voor gekozen, dacht dat je t wel kon dragen toen je aan de andere kant was?
Er zijn verschillende factoren.

Zeker kan t zo zijn, dat je dingen recht te zetten hebt uit andere levens. Waardoor het weer op je pad komt maar nu nog n tikkeltje zwaarder. Oogsten dat wat je gezaaid hebt.
Dit zonder oordeel, puur rechtvaardig en een kans tot heling, bevrijding, inzicht, loutering.
Ook kan t zo zijn dat je zo'n groot hart had, dat je dacht och ik kan dat wel dragen. Geef me maar n lekker zwaar pakket, ik zal alles oplossen, alles bevrijden, alles helen in Liefde.
Maar dan de praktijk als je er bent. Jeetje t is wel heel zwaar allemaal, en t houdt niet op.
Uiteindelijk Weet je in je hart wat de betekenis is van wat op je pad komt. De betekenis ervan, de reden, de achtergrond, wat het je wil zeggen.
Als je diep in jezelf luistert.

Het is zoals het is, maar niks voor niks.
Het wil altijd iets zeggen, maar wat wil het zeggen. Het antwoord kan heel verrassend zijn, misschien tegenover gesteld van wat je zou verwachten.
Maar jij kan het antwoord in je zelf ervaren. Het zal spreken, als je het in je zelf vraagt. Je Ziel, je Essentie zal t antwoord geven. Je Geweten, je intuïtie.
Maar hoe dan ook, we doen het zelf. Of we hebben het zelf gedaan. We hebben het zelf in gang gezet, om wat voor reden dan ook. Met wat voor achtergrond dan ook.
En alles wordt gedragen door de Liefde. De Liefde is er altijd tot steun, inspiratie, mogelijkheid tot inzicht. Als je jezelf ervoor open wil stellen
Niemand kan ons het antwoord geven over ons leven, de betekenis van het leven. Er kunnen vele antwoorden gegeven worden, maar het uiteindelijke antwoord weet jij zelf. Je Weet het diep in je hart, daar ligt het antwoord te wachten.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/yaDGR3tx6i
Een reactie posten