Dat



Wat is Dat?
Eigenlijk is het zo moeilijk uit te leggen wat Dat is. Het is. Het is geen emotie, geen gedachte, geen beeld. Het kan allerlei uitdrukkingen krijgen. Maar de basis is stilte, gewoon Zijn. Eeuwig Zijn, totaal vervuld Zijn.
En hier geborgen in zijn, geliefd zijn, beschermd zijn.
Een dankbaar zijn voor die Kracht die zo onvoorstelbaar wijs is, zo onuitputtelijk in Liefde, zo'n totaal overzicht heeft. Het is niet te bevatten, niet te beschrijven. Het is altijd meer dan in woorden uit te drukken is. En het zal meer en meer mogen worden zolang de Verbinding blijft. Meer en meer poorten open mogen gaan, dimensies zich kunnen openbaren.
Een Weten, alles heeft betekenis. Als je verbinding hebt met het Licht, en je zit in de shit, het leven is vol pijn en verwarring. Het Licht zal je leiden, beschermen. Door de pijn en shit heen, door de verwarring heen naar bevrijding, heling, vreugde, vrede. Als je t mogelijkheid geeft, neemt Het, Dat, je aan de hand. Zonder oordeel over jou. Een totaal neutraal Zien wat is, wat nodig is, in het moment.

Dit zijn geen mooie fabeltjes, geen zweverige praatjes, geen mooie filosofietjes, dit is realiteit. Ook voor jou, als je wil. Als je jezelf opent, je hart, voor dat wat jou omvat, dat wat jij uiteindelijk Bent.
Er is hierin geen oordeel, je veroordeelt vaak jezelf. De Liefde kan confronteren maar is altijd rechtvaardig en Weet precies wat nodig is. Het geeft je alle ruimte voor je processen, heeft een totaal overzicht.
Het staat buiten de tijd, en ja voor alles daarin de juiste tijd, het juiste moment, als precies de juiste situatie daar is, als je rijp bent.
In overgave aan Dat, zul je algeheel beschermd zijn, geleid door t Licht. Je zult in harmonie zijn. Geen losse schakel maar resonerend met het geheel. Of alles zal er aan gedaan worden om je weer daarmee in harmonie te brengen.
Je zult het Weten, als je het Weet.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/b30dtVFZQC

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS