Licht en Leven




Een nieuwe wereld, een nieuw leven, het is echt zo.
Maar t verstand kan t niet bevatten.
Slechts t bewustzijn kan meer en meer omvatten, bevatten, ruimer en ruimer meer en meer omvattender worden.
Als wij die ruimte eraan geven.
Dood/leven, het wordt alles een in dit beleven.
Het vervult alles, is de vervulling van je grootste, diepste mooiste dromen.
Vult je totaal, waardoor eigenlijk alle verdere verlangens wegvallen.
Het heeft hierin zijn vervulling gevonden.
Het Licht schijnt in de duisternis. Dit Licht kan geven inzicht in alle vragen. Het zal ware verlichting brengen, alles licht, tot licht maken.
Een lichtvoetig leven, gedragen door dit Licht.
In ontvankelijkheid, in het willen ontvangen, in het ontvankelijk zijn, kan t meer en meer Licht brengen in jouw bestaan. In ieders bestaan, wie maar wil. Alle duisternis verdwijnt, zal verdwijnen.

Dit is t enige verlangen dat blijft, om hiermee Verbinding te houden, hier ontvankelijk voor te blijven. De Stille Stem te blijven horen/voelen in je wezen, in je hart. Je grootste Vriend, de meest wezenlijke steun.
In ontvankelijkheid zal t Licht je dragen, beschermen, en leiden/begeleiden, inspireren van binnenuit.
Het is de ware Geliefde. In verbondenheid hiermee zul je meer en meer waarlijk het leven liefhebben, alles en iedereen liefhebben. Zal er waarlijk Liefde zijn.
Het is zo'n helder Licht. Een alles verhelderend Licht, alles ophelderend Licht, vitaal en Krachtig, stralend van binnenuit. Je alle Kracht gevend die je nodig hebt, die je alles geeft wat maar nodig is.
Alles zal oplossen in dit Licht. Alles zal oplossen in de Liefde. Alle pijn en verwarring, alle wanhoop en verdriet, alle haat, alle boosheid, alle verzet. Alle duisternis zal uiteindelijk door dit Licht omvat worden en oplossen in dit Licht.
In diepste Essentie zijn wij dit Licht, zijn wij Liefde, puur Liefde. Dit Licht, deze Liefde zal uiteindelijk overblijven als de duisternis verdwenen is.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/tNbS0aF3CD

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS