geloof deugd kennis




Er zijn allerlei stadia van ont-wikkeling, het ene volgt op t ander.
Begint dus met t geloof. Maar dit geloof is iets levends, heeft eigenlijk verbinding met Weten. Al omvat je met dit Weten nog niet alles, lang niet alles, sta je nog helemaal aan t begin. Je Weet dat t goed is, dat het God is, dat God je draagt. Je voelt Het binnenin, en niets liever wil je dan jezelf hieraan overgeven. Zo kan de stroom verder gaan.

Als je deze Verbinding gemaakt hebt, echt dat levende geloof er is, dan wil je niets liever dan deugen.
Dan ligt daar het ankerpunt van je leven. Je luistert naar het tijdloze Geweten dat wakker geworden is. Daar geef je jezelf aan over, dat laat je tot je spreken. Zo kan het Licht schijnen op/in jouw duisternis, en alles in het Licht brengen.
Tuurlijk, dit proces gaat met vallen en opstaan, je deugt niet zomaar. Het is een vaak sterven aan zoveel. Maar je diepste intentie blijft dat je deugt, dat doet je deugd. ;) Dat maakt je blij als het deugt. Je Weet t als t klopt, dan is er harmonie. Dan voel je jezelf licht, wordt je gedragen door het Licht.

Als de Verbinding gemaakt is, je jezelf over gegeven hebt, jezelf voor het Licht geopend hebt. Als het je diepste intentie is om te deugen, dan is t heel natuurlijk dat je meer en meer waarlijk zult Weten. Dat is het Weten in het hart. Dat Weten kun je dragen omdat je dat Weten bent. Dat is een innerlijke realiteit geworden verweven met je wezen. Zo wordt je meer en meer een met het Licht. Het Licht is verbonden met levende wijsheid en pure Liefde.
Alomvattend begrip en totale afstemming met t Leven. Wat het Leven van je vraagt elk moment, levend in het eeuwige moment dat doe je want dat doet je deugd.

Kagib

De uitgesproken woorden:

https://we.tl/t-yqZUMtaCBF

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN