Verbinding


Als je verbinding met de Liefde hebt wordt je daardoor gedragen en is alles Licht dat is gewoon Waarheid. Daar wordt je door vervuld, daarin vindt je rust, vrede, daar wordt je door beZield. 
Als dit niet zo is, je jezelf hiervoor afsluit, raakt je leven verkrampt wordt t een vechten, een overleven, een strijd, sluit je jezelf op. Als iemand defensief is, bazig, altijd maar aan t vechten is, willen winnen, is deze persoon echt niet gelukkig. Het is uiteindelijk een vechten tegen zichzelf, en dat is uitputtend. Dat maakt uiteindelijk ook weer ziek. Bang voor de liefde, want liefde maakt kwetsbaar, je hart durven openen. Kwetsbaar zijn betekent pijn gedaan kunnen worden. Zo hebben we allemaal die dubbele boodschappen waardoor zoveel verwarring ontstaat. Niets eenvoudig, omdat we gespleten zijn.
Zo zal er nooit een ervaren kunnen komen van een waarlijk onafhankelijk geluk, dat je gewoon Bent.
Tuurlijk hoeft het niet te betekenen als je relatie stukloopt of werk fout loopt dat je die Verbinding verloren hebt. Dit kan juist een uitwerking van deze Verbinding zijn, want leven vanuit Liefde kan grote gevolgen hebben. Maar uiteindelijk zal alles op zijn pootjes terecht komen, en van diepe betekenis mogen zijn. Het is de meest zekere Verbinding, de Verbinding met de Liefde in je hart.
Als er Liefde is, heb je in alle eenvoud lief. Hoef je niks voor te doen, het stroomt uit, wordt opgewekt. Je bent eenvoudig jezelf, hoeft niets te zijn. Je bent afgestemd op de ander op het leven, en alles kan zich op deze manier in volledige harmonie ontvouwen.
Dit straal je ook uit. Mensen voelen zich bij je op hun gemak. Ze hoeven niks, er wordt van hen gehouden, dat voelen ze. Dus de afweer verdwijnt en het grootste potentieel wordt zichtbaar. Zo kunnen we waarlijk elkaar helpen, elkaar inspireren door t vb te geven, te zijn, te leven.

Kagib

De uitgesproken woorden:


Reacties

Populaire posts van deze blog

zachtmoedigheid

NIETS ZIJN

de golf en de oceaan