projectie


Hoe kom je vrij van de tegenstellingen?
Bewustzijn, durven voelen ervaren wat het jou wil zeggen hoe je op de ander reageert op een bepaalde situatie reageert.
Alles wat beladen is met emotie, geladen is met van alles en nog wat, wat niet vrij is dat wil bevrijd worden, geheeld worden, heel gemaakt worden.
Door het te zien, te doorzien, het te laten doorlichten.
De ander het andere speelt daarin precies de juiste rol die je nodig hebt.
Alles wil in het licht komen, de schaduw wil uiteindelijk opgaan in het Licht daar komt het op neer.
In je Essentie is geen schaduw is geen dualiteit, daar is echt Liefde zonder tegengestelde. Dan kom je in het midden, wordt je niet meer heen en weer gegooid, kom je in de ware vrede, de ware gelijkmoedigheid, zachtmoedigheid.
Die vervulling de Oplossing kan niet buiten plaatsvinden, alleen binnenin, daar ligt de Oplossing, daar wil iets gezien worden.
Als het daar gezien wordt zal alles om je heen veranderen, de mensen, de situaties alles. Misschien vallen mensen weg of ze tonen ineens een heel ander gezicht.

Uiteindelijk, als we zo in de wereld gaan staan, is er geen probleem in de wereld. De wereld perfect hoe die is. De wereld toont ons precies wat we nodig hebben. De wereld zal veranderen als wij veranderen. De mensen zullen veranderen als wij veranderen, of de situaties. Het is zo binnen zo buiten.
Dat is verantwoordelijkheid nemen voor je leven door te gaan antwoorden op je Ziel op je Essentie, hoe t spreekt in je hart. Geen ontkenning maar onderkenning van dat wat is. Heel confronterend vaak maar zo bevrijdend. Naarmate je meer en meer beantwoord aan de Ziel zul je meer en meer vrij staan in de wereld, onthecht. En toch warm verbonden met de enige verbintenis die overblijft de Liefde.

Kagib

De uitgesproken woorden:


Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN