DE BAN DOORBREKEN



De twee funeste eigenschappen van uw natuurgeboren staat zijn levenskracht of levensdrift en begeerte.

Je zou kunnen zeggen dat je daardoor dan tijdelijk bezeten bent, in de ban bent, van wat dit dan ook is. Dan is er niets meer wat je tegen kan houden. Je wordt gedreven door wat in je bloed zit, waardoor je vaak blind wordt voor wat is. Voor wat om je heen is, mensen je aanreiken. Slecht die drift, die begeerte bestaat nog.

De oplossing, of n kans ligt dan in:
De overgave aan de Ziel dus.
Die kan op die momenten tot bezinning brengen. Waar ben ik eigenlijk mee bezig? Er wordt getoond wat is, wat er aan de hand is, wat er speelt. Kan fiks confronteren maar is wel Waarheid. Het kan ook een stuk rust geven, dat de intense energie van die drift van de begeerte verdwijnt, de ban verdwijnt. Je bent weer vrij.

Uiteindelijk, als je vanuit de Ziel leeft, daar verbinding mee houdt, dan krijg je alle energie die je nodig hebt in t moment. Soms wordt ie wat terug getrokken als t de bedoeling is, en een andere keer waarin je eigenlijk helemaal geen energie meer zou kunnen hebben krijg je het overstromend. De Ziel heeft dus uiteindelijk ook de touwtjes in handen van je fysieke gesteldheid.
In verbinding met de Ziel leef je in harmonie. Dat ervaar je ook, er is vrede, stilte, het is vervuld.

Als er echt verbinding gemaakt wordt met de Ziel dan komen er mogelijkheden. Dan ga je een intens proces in, maar wel met geweldige vruchten. Dan krijgt de Ziel de mogelijkheid om jou waarlijk weer in harmonie te brengen met het Goddelijke Plan. Dat je daar echt weer in mee kan resoneren, meestromen, hoe dit Plan zich ook wil ontvouwen.

Meer en meer kunnen bevatten/omvatten. Dat meer en meer God in je stroomt, het Goddelijke, en dit zich door jou heen kan openbaren.
Dit is waar t om gaat, dat dit ooit mag gebeuren. De rest is eigenlijk alleen, dat wat vooraf gaat. Ook nodig, maar niet bevrijdend.

Kagib

De uitgesproken woorden:

https://we.tl/t-9U4Db1nB1t

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS