tijdloos




Wat heb ik nog te wensen?
Wat is er nog te wensen?
Voor de meeste waarschijnlijk eindeloos veel. Als je naar de wereld kijkt die aan verwarring chaos, ontreddering, oorlog en waanzin ten onder dreigt te gaan. Al zijn er natuurlijk nog veeeeeeeel meer wensen die in onze eigen binnenwereld naar boven komen, ons meenemen, vaker meesleuren, op zoek, verlangend naar geluk, een moment van rust, genezing. En toch in deze laatste uren van 2008 heb ik slechts één wens.Dat alles wat van de tijd is mag verdwijnen. Dat alles mag oplossen in dat wat niet van de tijd is. Dat er Verbinding gemaakt mag worden met dat wat de tijd draagt. Dat wat alles omvat. Waar de Oplossing ligt van al onze problemen, alle verwarring en chaos.Waarin Eeuwige Stilte en Vrede is. Nu en altijd.Waarin waarlijk Weten is.Waarin waarlijk Liefde is zonder tegenpool. Wat nu en altijd in ieders hart is.


Mijn wens is, dat meer en meer mensen hiervoor hun hart gaan openen.Voor het antwoord op alle vragen die binnenin opkomen.Voor uiteindelijk, waardoor alle wensen zullen verdwijnen, hun vervulling zullen vinden.In onszelf.Misschien juist nu op de overgang binnen de tijd van 2008 naar 2009 dat hiervoor wat meer ontvankelijkheid mag zijn, in het lezen van deze woorden.Als ze waarlijk tot je mogen/kunnen spreken.Maar ook daarna, wanneer ze je maar onder ogen zullen komen.

En ja in wat voor uitdrukking dan ook zal ik ze onder je ogen blijven brengen in eindeloze verwoordingen van hetzelfde, wat altijd hetzelfde is en toch altijd in verandering is. Het tijdloze het Eeuwige Heden. Zodat bij meer en meer waarlijk het tijdloze de tijd binnen kan breken. Waarlijk in het hart mag gaan spreken, van binnenuit de leiding over mag gaan nemen. Dat waarin we één zijn, waarin werkelijk verbondenheid zal zijn.
Alles zal dan geheeld heel gemaakt kunnen worden. Eerst in onszelf, en dan uitstralend naar buiten. Zo kunnen er meer en meer mede-werkers ontstaan, opstaan. Een mede-werken aan het tijdloze. Een waarlijk meebewegen, meestromen. Het Eeuwige Licht in de duisternis dat alle duisternis zal laten oplossen in dit Licht.


Zoveel uitdagingen die er liggen te wachten. De tijd die zich ontvouwt, wat binnen de tijd besloten ligt. Maar binnen dit alles blijft de mogelijkheid. Binnen dit alles ligt een kans. Elk moment weer voor het grijpen.Voor jou en iedereen. Verbinding maken met dat wat onaantastbaar is, al-tijd. Al stort de hele wereld om je heen in. Het is er voor jou. Het is er voor iedereen. Iedereen die waarlijk tot dit meebewegen zal kunnen komen, zal waarlijk een Licht zijn voor alles wat zich binnen de tijd zich afspeelt, wat binnen de tijd tot uitdrukking komt zichtbaar wordt.

Mijn wens voor jou voor iedereen.Open je hart mocht het nog niet geopend zijn voor Dat wat ons zozeer liefheeft wat ons draagt wat ons in alles kan helpen inzicht en begrip kan geven over alles, heling kan brengen in alles. Daarin zijn we Eeuwig verbonden, daarin kan waarlijk samen-werking zijn, een aanvullen, een wederzijds inspireren en verwarmen. Dat wat we uiteindelijk waarlijk zelf Zijn wat onze Essentie is, de Kern van alles.

Dat deze Liefde je van binnenuit mag dragen beschermen en inspireren.

Kagib

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS