de jaarwisseling

lieve jij,


De laatste dagen van het jaar tikken weg, vervluchtigen in het niets.
Bij vele nog vol verwachting bij de wisseling vol kleur en knal het jaar uitluiden zoals dat dan genoemd wordt. Zoveel dat in rook op gaat, wat tot niets wordt een moment wauw en dan as. Een rode substantie die over blijft dagen nog langs de straten zichtbaar is als aandenken.
We willen zo graag leven, voelen dat we leven, dus daarom voor velen dat verlangen naar kicks opwinding, even wakker worden een schok en dan weer in slaap kukelen. Terug in de routine terug in de tred van wat gevraagd wordt wat in is wat past.
Zoveel dat plaatsgevonden heeft het afgelopen jaar, en toch als je er naar kijkt wat is er van overgebleven? Wat is er nog over? Dat waar je zozeer door in opwinding geraakte door bevangen was, heen en weer door gegooid bent, vol van was, intense emoties van vreugde en dan weer verdriet boosheid, frustratie, stress, liefde in een of andere vorm, wat is blijven hangen, wat draag je nu nog met je mee? Wat heeft je bevrijd, geheeld, verruimd, verdiept? Wat heeft waarlijk een ander mens van je gemaakt?
Deze laatste dagen vaker bij een aantal tijd voor bezinning, terugkijken, vooruitkijken, waar doen we het allemaal voor? Waar doe jij het allemaal voor? Zit je in de bedding van je ware Stroom waarin je voelt, ja zo is het goed, dit voelt goed, ik heb verbinding met mezelf ben op mijn plek? Of is het anders?

Is dat niet het allerbelangrijkste dat je dit mag voelen, aan t eind van zo'n jaar, waarin zich zoveel afgespeeld heeft, dat de vrucht daarvan is, ja ik ben nu op mijn plek, het voelt goed, ik voel me vredig, echt gelukkig, gedragen door meZelf.
Dat is een geweldige basis om het nieuwe jaar in te stappen. Van harte wens ik je dit toe.
Vanuit de Stilte de innerlijke Stilte als alles verstild is kan het nieuwe Leven kan de Nieuwe Wereld in jou opstaan zich openbaar maken. Wat waarlijk Liefde genoemd mag worden wat niet aangetast kan worden door de tijd wat je dan elke volgende seconde van je leven met je meedraagt.
Maak r iets moois van deze laatste dag vh jaar zodat je het nieuwe jaar mag begroeten mag omhelzen tegemoet mag zien met een blije innerlijke glimlach heel licht heel zacht heel warm heel ruim en vol bruisend dansend Leven.


liefs Kagib


Reacties

Walter zei…
Ook alle goeds toegewenst, beste "Kagib".

Een webloggerige doch warme omhelzing! haha..

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN