twee stromen

Als dit universum in zijn miljoenvoudige orde en precisie het resultaat van een blind toeval zou zijn, dan is dat net zo geloofwaardig als wanneer een drukkerij explodeert en alle druklettertjes weer op de grond terecht komen in de voltooide en foutloze vorm van het woordenboek.

Albert Einstein

Dit citaat ken je misschien wel.
Ik zou hieraan willen toevoegen dat hierin als t ware twee stromen zijn. Een stroom is van waaruit de meeste mensen leven. Deze stroom is eigenlijk niet open voor de Stroom. Die stroom is eigenlijk best chaotisch, afhankelijk van onze achtergrond ons verleden. Zeker als er geen enkele openheid is voor de Stroom. Dan leven we onszelf uit, waarin bepaalde natuurwetten zijn, alles energie, en we krijgen weer terug wat we uitgezonden hebben, heel rechtvaardig, zonder oordeel.

Maar als je Verbinding maakt, open wordt voor de Stroom, pas dan krijgt het leven werkelijk perspectief, zin. Dan kan een nieuwe Weg opgegaan worden naar ware Bevrijding, heling. Dat is het Goddelijke Plan dat we eens weer gaan luisteren naar die Stroom, in onszelf. Maar het Plan heeft n oneindig geduld, eens zal het moment daar zijn, de tijd rijp zijn.

lieve warme groet Kagib

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN