de vervulling



Het gaat er niet om, iets specifieks te beleven, iets specifieks op te wekken, een bepaalde golf van beleven. Het gaat erom dat alles meer en meer doordrenkt mag worden met het Leven, dat je dit mag beleven. Anders ontstaat er weer dualiteit, onderscheid, afhankelijkheid. Dan moet je eventueel iets doen of blijven doen om dezelfde ervaring terug te krijgen.
Het gaat niet om bepaalde extatische ervaringen, geweldige beelden, noem maar op. Het gaat erom dat alle zintuigen bevrucht worden door de Liefde, dat je vervuld wordt door de Liefde, door het Leven. Dat is het einde van de dualiteit, de eindeloze strijd. Daar kun je dan niet meer uit vallen en je hoeft er niets meer voor te doen om het te verkrijgen om het te behouden. Het is uiteindelijk de enige Werkelijkheid die overblijft.

Het is niks en toch is t alles. Dat wat voor alles is, voor alle invulling, puur indrinken wat is, zonder voor of afkeur. Dan mag uiteindelijk alles doorstraalt worden met Het met Liefde in helderheid het Licht in Zijn. Zonder afhankelijkheid, zonder dat je er iets voor hoeft te doen om t weer op te wekken. Je hebt er ruimte voor geschapen omdat jij verdwenen bent.
Alles zo zo vluchtig, vervliegt in de tijd behalve dat Licht behalve de Liefde behalve Dat wat alles omvat. Ja dan is alles gewijde grond is alles heilig omdat alles weer heel is.
Het is niet van vorm geluid, beelden, wat dan ook, het is totale leegte. Het is energie het is een Zijnsstaat een afstemming, een resoneren met Niets en daardoor met Alles. Dat niets geeft vervulling aan Alles gaat aan alles vooraf.
Als t vervuld is, is het vervuld. Dus niet vervuld door de zintuigen. De zintuigen zijn uiteindelijk vervuld door dat Andere, het moment, de resonantie, alles, helder ruim niks en daardoor wordt alles gedragen in Liefde in vreugde in Zijn.
Als er Verbinding mee gemaakt is draag je dit overal met je mee, dus de dood is voorbij het leven is Eeuwig.
Het is vol-ledig worden.
Leeg van je ikje je ego en zo vervuld door...... het Al
Uiteindelijk is Het overal, over en doorstraalt Het alles, waar je ook bent. Als je jezelf hiervoor geopend hebt.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/eNSx3sW5dD

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS