uitzuiveren



Het totale leven mag meditatief worden. Dat je elke seconde van je leven in aandacht bent, aanwezig bent, in Verbinding bent. De ademhaling is een goeie manier om als je die Verbinding verloren hebt, weer te herverbinden. Terugkomen in/bij jezelf.
Uiteindelijk is er een gelijkmoedigheid. Minder en minder kan je uit je midden halen, uit de stilte uit de vrede, uit de harmonie. Minder en minder aanrakingspunten die er zijn. Je Bent en daarin is het dan vervuld en in dat Zijn stroom je in alle eenvoud mee zonder speciale opwinding of extase.
Dat is dus ook n proces waarin het Bewustzijn meer en meer alles mag bevruchten met dit Bewustzijn met de Liefde met het Weten met het Licht. Dat alles daarin vervuld is, alles bevrijd en geheeld is. Dat het Licht alles mag doorlichten van top tot teen van teen tot top. Dat alles gezien is doorzien is wat illusie was en de krachten hierin verborgen vrijgemaakt zijn.

Weer die onbevangen staat. Je krijgt steeds meer energie. Hele heldere stromende energie zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Je voelt je licht het leven voelt licht omdat je gedragen wordt door het Licht.
In die onbevangen staat vindt r een omzettingsproces plaats binnenin dat voort kan gaan zolang de Verbinding blijft.
Bewustzijn, het ware Bewustzijn en energie is dan één. Je krijgt alle energie die nodig is. Er groeit iets binnenin er kan iets binnenin gaan groeien als aan de voorwaarden voldaan is.
Zo mag er meer en meer een waarlijk helder Zien zijn. Alles wat je ikje omvat wordt gezien in Essentie. Een waarlijk tot begrip komen over jezelf de ander het leven. Dat is het Weten in het hart.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/6mIzQbFJHs

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS