ontvangen van elkaar



We kunnen alleen ontvangen wat in ons is?
Wat we kunnen bevatten, waar ruimte voor gemaakt is?
Als bepaalde lagen nooit aangeraakt zijn of al heel vroeg deuren dichtgeslagen zijn dan weet je vaak ook niet beter.
Als veel niet ontvangen is wie je bent wat in je is, wat je wezen is.
Dat het niet op aarde kon komen.

Daarnaast zit er natuurlijk gewoon veel verschil in zielen die hier op aarde komen.
Bij de geboorte wordt al een erfenis meegenomen een achtergrond een pakketje dat is geen schone lei. Veel dat nog beleefd wil worden gevoeld wil worden vaak voordat de lagen aangeboord kunnen worden van het vrijmaken van werkelijke Liefde.
Maar is het dan ook niet vaker zo dat zielen die wel al die lagen kunnen beleven maar dat dit niet ontvangen wordt niet gezien wordt niet gevoeld wordt niet opgevangen wordt dat zo die ziel dat al heel snel afsluit?
Dat het een innerlijke schat is die blijft maar dat er te weinig veiligheid was om die schat de wereld in te laten stralen met de wereld te delen er deelgenoot van te maken.
De schat van de ware Liefde.

Openheid is zo belangrijk voor alles. Het ontvangen van het leven alles wat is met een open ontvankelijk hart. Dat zo het Hart kan spreken over alles wat is.
Zo kunnen we dan elkaar ontvangen, kan ieders schat zich open-baren.
Dan kan elk moment weer nieuw zijn, eventueel ook confrontatie zijn aanraking zijn, pijn, een wond die er is, een wond die geheeld wil worden.
Wil uiteindelijk alles niet weer heel worden een geheel?
Dat zo waarlijk het Zelf jeZelf op aarde kan komen in alles van top tot teen alles bevrucht geheeld kan worden in die Liefde in de Liefde.
Dat zo de Liefde door ons heen geboren kan worden, openbaar mag worden in alles wat we zijn en doen onze woorden onze stilte onze daden de energie/uitstraling waarin alles mag mee doen ook het lichaam dat ook het lichaam een belichaming mag zijn van de Liefde.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/QhUHTgpeZb

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS