programma's



De potentie die in ons verborgen ligt kan zich op dit moment mini, minimaal ontplooien binnen de huidige wereld, niet alleen in Nederland maar de hele wereld.
Bijna altijd raakt het individu gevangen in, bevangen door eindeloze programma's die in de loop van een leven ontstaan. Cultuurprogramma's, geloofsprogramma's, wetenschapsprogramma's noem maar op. De eigenheid helemaal verloren, en iedereen is zo, dus waarom zou je moeilijk doen. Dus de meeste doen niet moeilijk of zijn al zo geïndoctrineerd dat ze niet meer weten dat ze hun programma zijn.
En het ware potentieel, in iedere mens verborgen kan zo nooit opbloeien, wordt niet gezien niet gevoeld niet begrepen.

Het is niet eenvoudig trouw te zijn aan je Hart, aan je gevoel, trouw te zijn aan jezelf. Niet schoppen tegen van alles, al kan dat ook een authentieke fase zijn vanuit pijn niet begrijpen. Maar trouw zijn aan een Verbinding die je voelt, dat je voelt dit is Waar. Een verantwoordelijkheid nemen, echt verantwoordelijkheid voor jezelf.
Er zijn er niet veel. Er zijn er maar heel weinig, ook in new age land.
Het zijn enkeltjes die dat doen, onvoorwaardelijk, in de overgave. Wat het gevolg ook is. In eerste instantie heel eenzaam deze weg, want je krijgt er in eerste instantie niets voor terug. Alleen maar de ervaring de toetsing dat het klopt wat je voelt. Dat  je zo meer en meer daarin mag gronden. Door pijn en verwarring heen, door vele illusies heen naar de Waarheid geleid door de Waarheid.

In eerste instantie vaak ontmaskering, deprogrammering van alle programma's waar je mee vol geraakt bent. Het is de moeilijkste weg die er is, omdat het niet past in deze wereld. Deze wereld wil dat niet, die wil niet zichzelf onder ogen zien, nietsontziend. De mens wil vluchten of het probleem buiten zichzelf plaatsen. Dus je bent heel kwetsbaar hierin, en zult in eerste instantie vaak gekwetst worden.
Maar daarin mag je dan meer en meer de ware Vrijheid vinden, binnenin, omdat je Weet, omdat je verantwoordelijkheid genomen hebt, omdat je geantwoord hebt op je Geweten, wat werkelijk Weet wie je bent. Een onverwoestbaar vertrouwen. Een onafhankelijk worden van de wereld de mens om je heen, al blijft de verbondenheid betrokkenheid. Dus je zult je nooit terugtrekken op een eilandje als je gegrond hebt de Waarheid.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/Y3t5h1xdYW

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS