dinsdag 29 november 2016

onderweg zijnJe gaat je pad, je zet je stappen, en veel ligt er waarschijnlijk al gewoon klaar. Het is gezaaid in het verleden. Mensen die op je pad komen, situaties waar je in terechtkomt.
De uitdaging ligt erin hoe ga je hiermee om?
De uitdaging ligt erin dat je meer en meer vrij komt van alles om je heen. Dat alles om je heen je eigenlijk niet meer zoveel kan doen, je niet meer kan versplinteren, niet meer jezelf doet kwijtraken.
De uitdaging ligt er elk moment weer in dat het ankerpunt in je zelf mag/kan komen te liggen. Dat in jouzelf iets groeit wat onaantastbaar is.
Een onthecht zijn maar zeker wel verbonden blijven met alles om je heen,. De verbinding ligt in de Liefde.

Waar je nu nog aan vastzit, zul je aan de andere kant weer tegenkomen.
Alles wat je gespleten heeft gemaakt je niet vrijgemaakt hebt.
Hoe jij bij het sterven ervaart dat de wereld is, hoe je hem dan ziet, de betekenis daarvan, zo zal het zijn in de astrale wereld.
Er zijn eindeloze astrale werelden. Je zou kunnen zeggen ieder maakt zijn eigen astrale wereld.
Dus daar ligt de uitdaging, vrijmaking van alle belemmeringen, alles wat je vasthoudt aan deze wereld. Dat je de waarde vindt in wat je bent en niet in wat je doet.
En niets moet.
Als jij puur en oprecht bent in je pogen tot begrip, in het gaan van de weg, in alles wat je daarin tegenkomt, je vallen en opstaan, dan ben je gewoon op het enig juiste pad. Dit pad heeft misschien nog zoveel dwaalwegen, maar de Liefde zal je in alles proberen te helpen om de weg terug te vinden.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/0EEFWjoexL
Een reactie posten