dinsdag 10 januari 2017

het KindHet Licht wil ons altijd raken, raakt ons ook altijd, verwarmt ons, spreekt tot ons. Maar de Stem is zo stil. Niet nadrukkelijk, niet dwingend, gewoon wat Is.
En als er zoveel andere stemmen zijn, wat dan?
Dan is het erg moeilijk die ene Stem te horen, want die andere stemmen zijn veel nadrukkelijker, overstemmen. Ze zijn misschien schijnbaar veel mooier, vaker makkelijker om naar te luisteren.  Je hoeft jezelf dan niet te zien, want dat kan soms pijn doen die confrontatie.

Daarom is het zo belangrijk om de Kindstatus weer te hervinden. Het Kind dat in Liefde zichzelf over gegeven heeft. Het Kind dat vervuld is door die Liefde, en spontaan luistert en doet wat Wil, zonder er iets tussenin te zetten. Zonder het denken te weten, zonder jamaars, gewoon eenvoudig doen en de Stroom volgen.
Een heel helder bewustzijn. Stil geworden zijn. Niet meer door zoveel opgewonden raken, uit je evenwicht raken, van slag zijn.
De ziel geslepen door het leven tot een schitterende diamant. Jezelf meer en meer bij laten slijpen, zodat je meer en meer mag stralen, uitstralen, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/t9QSq6xvPv
Een reactie posten