dinsdag 18 april 2017

BewustzijnDat is de kern waar t steeds om draait, bewustzijn.
Inzicht is ook zo'n mooi woord, doorzicht, door iets heen kunnen kijken. Door alle illusies heenkijken, door alle schijn, door alle laagjes. Tot de kern van dat wat is, vanuit de Kern van dat wat is.
Bewustzijn is energie, Energie, een Kracht.
En daar gaat t om, dat de Kracht van het Bewustzijn sterker en sterker wordt. Dat Het meer en meer overal doorheen kan branden, tot de Kern kan komen. Dwars door alles heen kan kijken, meer en meer kan doorzien. Alles hierin kan oplossen in dit Bewustzijn.
Ook dat t Bewustzijn meer en meer kan bevatten omvatten van de Waarheid. Dat je meer en meer gewoon Weet met je hele Wezen. Hoe iets is, hoe t in elkaar zit. Dat je dieper en dieper door kan dringen tot de Waarheid die steeds weer nieuwe facetten toont. Nieuwe dimensies als jij er in je innerlijk, ruimte voor geschapen hebt, er ruimte voor gekomen is.
Dit proces houdt nooit op, zolang jij ontvankelijk, open blijft.

Je kunt het niet doen. Je kunt wel voorwaarden scheppen dat het bewustzijn meer en meer mag/kan spreken.  Het kan wel je intentie zijn dat je wil Zien wil Weten, begrijpen.
Dus in ieder geval niet steeds voorthollen, maar momenten van rust inbouwen, het bij jezelf zijn. Gewoon Zijn en voelen, proeven wat er in je omgaat hoe het bewustzijn tot je spreekt. Dan kan het bewustzijn doorlichten, inlichten, verlichten. Dan kan Het alles op laten lossen wat tussen jou en de Essentie staat.
Door je heen laten gaan, het toelaten dat de wereld een spiegel is. Hoe ieder op jou reageert, de situatie waar je in zit, en ook weer hoe t bewustzijn hierin tot jou spreekt, wat dit je wil zeggen.
Durven zien wat is.
Durven voelen wat is.
Durven het Bewustzijn te laten spreken.
Het spreekt altijd.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/l4ARzRwnl0
Een reactie posten