dinsdag 7 november 2017

alleen ZijnAls je de durf hebt gehad om jezelf open te stellen, kom je in een nieuwe dynamiek. Dan kun je ook echt de verbinding, en van daaruit de voeling en leiding ervaren, van het Leven. Van de Stroom, waaraan je jezelf dan misschien meer en meer kunt/durft over te geven.
Eigenlijk kom je dan meer en meer tot leven, wordt je echt levend. De starheid verdwijnt. Je gaat stromen, meestromen.
En dan kun je in een positieve spiraal terecht komen, waarin het Leven je keer op keer bekrachtigt dat t goed is om open te zijn. Al doet dit soms pijn, kan het confronterend zijn. Maar meer en meer voel je echt het leven in jezelf, durf je jezelf over te geven aan dat Leven. Waar t je ook heen brengt. Naarmate je de blokkades opruimt die de Stroom tegenhouden, de maskers afdoet, de muren omlaag haalt, zul je meer en meer genieten van gewoon er Zijn. Dat je leeft, blij om niets. Dit is het Licht in jezelf. Dan kan het leven een dans worden, een vreugdedans.
Je omarmt dan alles wat op je pad komt. Je durft te luisteren naar de innerlijke impulsen, in vertrouwen omdat je jezelf gebed weet in iets wat veeeeeeeeel groter is dan je kan bevatten. Dan ben je waarlijk in gebed.
Als jij open en puur bent, eerlijk, oprecht, zal meer en meer het leven je antwoorden in puurheid, oprechtheid, in liefde, in steun.
Het open en schijnbaar kwetsbaar zijn geeft juist opening voor de ware onkwetsbaarheid en vervulling. De weg hiernaartoe.

En wanneer ben je op de juiste weg? Jij Weet het zelf.
Als er rust is, vrede. Als je jezelf licht voelt, blij zonder reden.
Dan Weet je dat je in harmonie met Jezelf bent. Als er geen verkramping, weerstand is. Geen star vasthouden aan, maar meer en meer een genieten van gewoon meestromen. Waar de stroom ook heen wil.
Je kunt zelf Weten/ervaren waar je in de weg staat van deze Stroom. Waar je zelf de barrieres oproept, de verdedigingsmechanismen in gang zet. In bewust zijn, in verantwoordelijkheid nemen, zul je ze meer en meer kunnen/durven onder ogen zien en zo uit de weg ruimen.
Dan kan meer en meer de Liefde door jou heen uitstromen, jou vervullen en alles tot vervulling brengen om jou heen.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/qxLMLvTdVl
Een reactie posten