het Heilige Vuur




Eigenlijk is het daarin vervuld.
Als de Godsvonk is gaan stralen en uiteindelijk alles heeft opgelost, verbrandt wat tussen die Godsvonk is ontstaan. Alles dat zich gevormd heeft aan beelden, ideeën, gedachten, emoties, noem t maar op.
Dan is die Godsvonk een innerlijk verwarmend vervullend, Krachtgevend Vuur geworden. Dan hoeft er eigenlijk niks meer.
Dan Ben je. Alle verlangens, verwachtingen. Alles wat je buiten jezelf zou willen vinden is verdwenen, verbrandt in het Heilige Vuur.
In Dat Vuur bestaat het geluk en dit Vuur omvat alles en iedereen. Het is niet geïsoleerd in jouw persoontje, in jouw lichaam. Het is er voor iedereen, iedereen die t maar wil ontvangen. Maar alle afhankelijkheid van geven, alle afhankelijkheid van ontvangen is verdwenen.
Je speelt je spel, maar bent niet meer gehecht aan dit spel. Uiteindelijk heb je t spel doorzien en je speelt nog mee omdat nu eenmaal iedereen dit spel speelt.
Je Weet wie je bent.
Je Weet van waaruit je leeft.
Je Weet met je hele wezen dat uiteindelijk alles gedragen wordt door de Liefde. Daarin ben je vervuld en daarin zal alles tot vervulling komen, vervuld zijn.

Onder leiding van deze Godsvonk, als dit Vuur werkelijk in je is gaan branden kan dit proces plaatsvinden. Alles doorzien, alles begrijpen in dit Licht. In het Licht van t pure Eeuwige Bewustzijn.
Als je dit Vuur meer en meer in je binnenste ervaart, kun je niet anders dan eerbiedig zijn. Ten diepste ervaren hoe onvoorstelbaar het Goddelijke gebeuren is. Hoe alles past en klopt en totaal rechtvaardig is. Je kunt niet anders dan nederig zijn tov dit gebeuren. Ten diepste Weten dat je nooit, maar dan ook nooit zult kunnen bevatten wat de inhoud is van dit Vuur, het Godswezen. Je kunt slechts ruimte scheppen ervoor, zodat je meer en meer mag bevatten, omvatten, indrinken. Maar t gaat altijd door. Er is steeds weer een nieuwe poort, een nieuwe dimensie. Het enige waar t om gaat is dat dit Veranderingsproces voortgang vindt.
Dat het Licht dat schijnt in de duisternis meer en meer alles op aarde mag Verlichten, in het Licht mag zetten zodat uiteindelijk alle duisternis verdwenen is.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/kZWYHj5y9J

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS