het perspectief




Is toch n geweldig perspectief.
Wat binnen de tijd, de dualiteit, ook allemaal plaatsvindt. Wat we hier ook doen, buiten de tijd, in de Eeuwigheid, is dat wat de Oplossing is, de Verlossing. Uiteindelijk voor iedereen.
En die Oplossing, die Verlossing is nu aanwezig, en elk volgend nu. Als de tijd rijp is, als het leven ons zozeer gelouterd heeft dat we ons hart willen openen dan zal dit ons omarmen, verwarmen, vervullen. Dan zullen we meer en meer hiermee, met/in de Liefde mogen versmelten, een worden.

Dit gebeuren vindt plaats in interactie met de duisternis, met de verwarring de soms ten hemel schreiende wanhoop en verdriet. De diepe donkere nacht, helemaal verloren zijn, geen uitzicht meer op wat dan ook. Juist dan kan er ontvankelijkheid komen voor dat Licht voor de Liefde, voor de Oplossing, voor de Verlossing.
Het is aan ons wanneer we er rijp voor zijn, maar eens, ooit, binnen de tijd, zullen we klaar zijn, en de eeuwigheid binnen kunnen stappen.

Het Licht zal meer en meer kunnen stralen. Krachtiger en krachtiger worden, waardoor de duisternis minder en minder kans krijgt zich te openbaren. Die duisternis zal blijven proberen aanrakingspunten te vinden om jou nog terug te sleuren de duisternis in, maar uiteindelijk zal dit niet meer mogelijk zijn.
Het Licht wordt her-kend, zonder woorden, of er hoeven slechts enkele woorden geuit te worden. Het straalt uit de ogen, daar waar het Licht zich heeft kunnen openbaren. Er is een gevoel van verbondenheid, diepe her-kenning. Eigenlijk hoeft er dan niets meer gezegd te worden.
Geen gebondenheid maar waarlijk verbondenheid in vrijheid.
Geen afhankelijkheid dus om dit thema ook geen strijd.
Heel zijn, Het gevonden hebben. Hoeveel dit ook gedeeld wordt het blijft heel en stromend.
In dit Bewustzijn zullen we waarlijk samensmelten, als een worden. Alles en iedereen omvattend met Liefde, met begrip.


Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/jYn6UjtyPb

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS