vrijdag 11 januari 2019

de hemel op aardeDe Kracht..
Ja, de Kracht kan pas meer en meer ervaren worden naarmate wij stil geworden zijn, alles verstild is.
En in dat verstild zijn is er een helder Zien, een helder voelen, dat wat is.
Hoe meer dit proces gevorderd is, hoemeer je sneller in de gaten hebt wanneer andere krachten hun spel willen spelen, je willen manipuleren. Je doorziet ze. Je Weet wat er speelt wat er aan de hand is, wat de achtergrond is.
Zo kan zich meer en meer een innerlijk autoriteitsgevoel ontwikkelen. Je maakt je daarmee eigenlijk vrij van de buitenwereld want je Weet het zelf. Het Geweten spreekt. Dat wat we altijd Geweten hebben, het tijdloze Weten.
Zo maak je jezelf vrij van alles, voel je jezelf vrij van alles. Geen beklemming meer, geen hechting geen fixatie, geen verstrikking. Gewoon Zijn, en lekker meestromen. Er hoeft eigenlijk niet zoveel meer. Er moet niks meer gebeuren dus dan kan alles gebeuren wat maar wil gebeuren.

Uiteindelijk zal alles weer een zijn.
Uiteindelijk zal de hemel op aarde gekomen zijn.
De hemel is niet buiten, de hemel is binnenin. Van binnenuit kan de hemel zich dan in de wereld openbaren, alles vervullen. Dan ben je niet meer van de aarde maar nog wel op de aarde.
Je speelt je spel, volgt de Stroom. maar dit zonder belang, zonder speciaal verlangen want je hebt de hemel gevonden in jezelf. Daar ben je totaal vervuld door, door dit Licht door de Liefde.
Wat kan iemand aan de hemel toevoegen?
Zo zal uiteindelijk alles hemels zijn, doordrenkt en doorstraald met de hemel, met de Liefde met innige vreugde. Eindeloze uitdrukkingen van dat wat was is en altijd zal Zijn.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/81lpzLkX5N

Geen opmerkingen: