de Oerwet




Niet het wroeten in je verleden, je persoonlijke verleden werkt bevrijdend, maar veel meer het tot inzicht en begrip komen over het totale leven, de zin van het leven.
Meer het algemene plaatje.
Waarom mensen dingen doen. Dat we uiteindelijk allemaal verwond zijn, getraumatiseerd zijn, verdwaald zijn.
Dat we vaak gewoon niet weten wat we doen, ook maar doen wat ons aangegeven is, voorgeleefd is, aangeleerd is. Daardoor vaak misvormd geraakt, onszelf kwijt geraakt zijn.
In het hart is een levende bron van wijsheid die Weet. Alles Weet, over alles. In ontvankelijkheid hiervoor, in het jezelf openen voor deze Bron zul jij het ook Weten en alles zal anders zijn.
Dat ben je dan, geen speculatie, maar een doorleefd inzicht waardoor het leven waardoor de wereld een totaal ander aanzicht heeft gekregen. Dan komt meer en meer waarlijk Liefde vrij voor je medemens vanuit dit begrip. Je voelt je ook meer en meer heel nederig tov dat wat jou omvat. Zoveel dimensies die nog gesloten zijn, zoveel dat je nog niet Weet.
Niets liever wil je dan dat die poorten open mogen gaan zodat je nog meer voor je medemens mag betekenen.

Het is maar wat je wil he, wil je werkelijk vrij worden?
Dat heeft gewoon gevolgen. Dat zet een nieuw stuk energie in gang die in gaat breken in je oude energie. Die dat in t Licht gaat zetten, belichten, je wordt doorgelicht. Dat kan fiks pijn doen, confronteren.
Het ego wil niet in het Licht gezet worden.
Je zult beproefd worden, getest.
Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je obstakels opzij zet, ze niet aanvaardt, maar dat je ze doorziet voor wat ze zijn, wat de betekenis ervan is. Dat het levende Weten je hierover mag/kan inlichten. Zo kunnen ze verdwijnen, zullen ze oplossen. Dan hebben ze geen functie meer waardoor ze niet meer op je pad zullen komen. Alles heeft een functie, juist in alles wat disharmonisch is liggen geweldige mogelijkheden. Om juist via de disharmonie tot de ware harmonie te komen.

Kagib
De uitgesproken woorden:

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS