het Pad ten leven



Als het Licht kan gaan spreken, je Ziel, je Essentie, dan blijven we vrij in het antwoord tot op zekere hoogte.
Je kunt Weten wat is en toch niet luisteren naar wat t Geweten zegt. Zo blijf je rondcirkelen en kom je nooit echt verder.
Krachtiger en krachtiger kan t Geweten gaan spreken, het Licht gaan schijnen. Dan is er ook minder mogelijkheid tot ontkenning. Dan wordt je ook meer en meer verscheurd als je niet luistert, want je Weet maar luistert niet.

Dit verscheurde gevoel kun je pas laten verdwijnen door wel te luisteren. Zo kun je weer terugkeren tot de harmonie, in de Stroom en hoeft t Geweten niet meer te spreken.
Uiteindelijk heb je alleen nog maar dat Weten, dat Geweten, in de weg die je gaat. Maar als je dit Licht toelaat kan dit grote gevolgen hebben, fiks confronteren, in alles wat je doet, in alles wat je zegt. In de keuzes die je maakt.
Niemand kan je zeggen wat te doen, want je Weet het uiteindelijk zelf. Al kan iemand wel dat Weten, dat Geweten triggeren.

Dat is dus het ware heilbegeren.
Hoe intenser dit verlangen van binnenuit wakker geworden is. Dat het enige verlangen is om op te lossen in de Liefde, daar komt het op neer. Dat het enige verlangen is dat alles mag verdwijnen wat tussen deze Liefde in staat. Wat voor gevolgen dit ook heeft, hoe confronterend dit soms ook is. Maar je hebt alles over gegeven aan iets wat je ten diepste liefhebt. Dat is een heeeeeeeele grote Kracht waardoor minder en minder andere krachten nog vat op je kunnen krijgen, je kunnen verleiden, al zullen ze t blijven proberen tot het eind. Alles zal dan moeten wijken voor dit Licht voor de Liefde totdat er slechts nog Liefde is.
Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/EdCWTP5eqj

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS