astrale velden



Alles is energie. We kunnen wel van alles doen om iets te veranderen, bv positief denken of allerlei manieren bedenken om ons af te sluiten, en toch zal zo nooit ware bevrijding komen.
De enige mogelijkheid ligt in werkelijk ons energiepeil te verhogen. Dit kan pas door onszelf open te stellen voor de Ziel, hier naar te luisteren. Kwetsbaar durven zijn, onze schaduw onder ogen durven zien. Durven geconfronteerd te worden met dat wat nog geen Liefde is, maar wel bevrucht wil worden, eventueel op wil lossen in die Liefde.
Werkelijk verantwoordelijkheid nemen.
Als dit proces meer en meer plaatsvindt dan hoeven we niet meer positief te denken of ons af te sluiten voor zogenaamde negatieve energieën. Zolang er 'negatieve' energieën zijn, is er iets in ons wat ze binnen laat komen, waardoor we erdoor beïnvloed kunnen blijven worden. Dan kunnen we die energie, die persoon, of die situatie wel de schuld geven, maar dan is het beter om in onszelf te kijken, waarom we geraakt worden, waarom het emotie opwekt in wat voor uitdrukking dan ook. Waarom die energie binnen kan komen.
Uiteindelijk kunnen we daarin onaanraakbaar worden, gaat die 'negatieve' energie dwars door ons heen, kan niets ons leegzuigen of manipuleren of wat dan ook. We zullen dan helder Zien wat is, en doen wat nodig is.

Het gaat er dus om, om waarlijk die trilling omhoog te brengen, te versnellen. Dan omvat je alle andere energietjes. Alles waar mensen vanuit leven, vaak in gevangen zitten of bevangen door zijn. Maar het kan je niks meer doen. Je hebt verbinding gemaakt met de Eeuwigheid, met de Liefde. Die draagt je, die omvat je dan. Daarin vindt je, je drijfkracht, daarin ben je vervuld. Dit kan niemand van je afnemen omdat niemand erbij kan, zolang ze niet in die trilling zitten. Als ze wel in die trilling zitten, zal er waarlijk Verbinding, versmelting zijn, ben je daarin een.
Die Energie, de Liefde, is niet alleen abstract. Er zijn Zielen die ons voor gegaan zijn op deze weg. Die willen ons, als we ons hiervoor openen, graag van binnenuit leiden, begeleiden, inspireren. Uiteindelijk gaat het erom dat iedereen een wordt met deze Broederschap/Zusterschap. Daarin zal waarlijk éénheid, verbondenheid bestaan. Dan zijn we waarlijk één in Liefde.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/9FCGxTY3xF

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS