Go(e)d



Doen we hier niks goed?
In t kader van de Eeuwigheid, van de Bestemming, zolang we gefixeerd zijn op deze wereld, minimaal. Dan doen we niks Go(e)d. Maar God laat ons doen omdat we zo tot inzicht, begrip en van daaruit bevrijding kunnen komen. Uiteindelijk lost alles op in Go(e)d.
De spiegelsfeer is de sfeer waar bijna iedereen terecht komt als we overgaan, sterven. Dat is de hemel en de hel. Maar dit heeft niks te maken met t Eeuwige. Dit is veranderlijk, vergankelijk  Het is de dualiteit die daar weer vormkrijgt. Illusies kunnen misschien lang werkelijk schijnen maar ze schijnen werkelijkheid, het is slechts schijn.Het ware Licht is hierin niet. Illusies zijn verdeeld, als er goed is, is er ook kwaad. Het Eeuwig Goede heeft geen tegenbeeld, is gewoon Go(e)d.

Zo worden die illusies in de spiegelwereld weer zichtbaar, ook in onze dromen. Het leven gaat overal door, maar het Leven wordt hierin bijna nooit gezien/ervaren.
Als het Leven vrijgekomen is, vrijgemaakt is, zal Het nooit meer verdwijnen. Dat is het geweldige het is Eeuwig. Eeuwig Stralend, Eeuwig wijs, Eeuwige Liefde. Het blijft over, het kan nergens meer in oplossen. Het is de Oplossing waar de rest in oplost.
Elk moment, als er ontvankelijkheid is, kunnen we hier weer verbinding mee maken.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/Bbfq3D2e02

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS