de Kracht



Diep binnenin ieder is een lichte heldere Kracht die je draagt, waardoor het leven licht is. Dat is je draagvlak, daar ligt t fundament van je leven, daarin is t vervuld. Niets wordt dan meer gemist, alle verkramping en gespletenheid verdwenen.
Van binnenuit, in die Verbinding kun je dan door t leven gaan met alles erop en eraan. In een ont-moeten van dit leven, als een uitdaging, als een grootse ont-dekkingsreis.
Als je jezelf uiteindelijk overgegeven hebt aan Dat wat alles omvat. Daarin vindt je, je bedding, je drijfveer van leven. Alle eigenwilligheid verdwenen, en je volgt slechts. En je voelt, en je Weet dat t goed is. Dat het, het enig Goede is om te doen. Dat is het innerlijke richtsnoer waarmee je jezelf eigenlijk vrij maakt van de wereld om je heen. Je Weet wat is, elk nu, want Het spreekt altijd. Het is de meest harmonieuze Beweging die je kunt volgen. Het is een waarlijk meebewegen, al kan t soms lijken dat t tegen de stroom van de wereld ingaat.

Maar uiteindelijk kan t niet overgebracht worden aan t verstand of in een bepaalde emotionele betrokkenheid, referenties aan deze wereld. Want het is niet van deze wereld, niet van de dualiteit, maar t zal alles vervullen wat van deze wereld is. In een andere dimensie is t al vervuld, is het met Het doordrenkt, maar we ervaren het niet. Je kunt t niet zien, niet horen, niet proeven, niet tasten. Nee dat kan niet, omdat t alles is en niets is.
Daarin, in deze Zijnsstaat zullen we weer waarlijk één zijn. Een in Liefde, daar komt t op neer, want Liefde is de uiteindelijke realiteit. De uitdaging ligt erin om deze Liefde te realiseren, vrij te maken. Zo zullen we waarlijk vrij zijn en toch een en verbonden met alles en iedereen.
Het is de allergrootste Kracht waarin alles wat geen Liefde is zal oplossen, hoe meer deze Kracht ervaren mag/kan worden.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/8Et17Yse1Q

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN