Liefdeskracht



De Kracht is de Liefde.
De uitdaging  van het leven bestaat daaruit meer en meer ruimte te scheppen voor deze Kracht voor deze Energie. De zuivere pure Liefdesenergie. Energie die niet gekleurt is door bepaalde voor of afkeur, niet beladen of geladen is met emoties.
Deze Kracht omvat het totale spel dat leven heet. Dus in deze Kracht ben je in waarlijk veilige handen. Je zult je gedragen weten, beschermd. In Verbinding zal deze Kracht je kunnen leiden, begeleiden van binnenuit. De ware Kracht in het hart.
In deze Verbinding zullen er waarlijk harmonieuze verbindingen zijn om je heen, ware communicatie omdat jij er niet meer tussenin staat. De Kracht spreekt zich dan door jou heen uit, handelt door jou heen. Uiteindelijk ben je dan een instrument geworden van deze Kracht, een instrument van de Liefde.

Het gaat om overgave, je uiteindelijk meer en meer overgeven aan deze Kracht. Dan hoef je nog slechts te volgen, de Stroom van binnenuit, elk moment proevend wat wil. Het ego staat hier tussenin met eigenwilligheid, vult in, bepaald, zet vast. Dan verbinden er zich snel verwachtingen aan, verlangens. Iets moet op een bepaalde manier gebeuren, een gefixeerd zijn hierop. Emoties als t niet lukt, teleurstelling. Vaak ontstaat er leugenachtigheid, manipulatie, alles en iedereen voor jouw karretje, dat jouw plannen een succes worden.
En de Kracht de Liefde, laat ons doen, totdat we tot bezinning komen, en ons weer of eens zullen openstellen voor dat wat alles en iedereen omvat.

Als je t zelf wil doen, zul je nooit waarlijk rust vinden, zal er altijd afhankelijkheid zijn, een gespleten zijn. Een deel in jezelf Weet dat t niet klopt waar je mee bezig bent, dat je uit de Stroom bent. Maar je overschreeuwt dit deel, ontkent dit, en stort je weer in allerlei activiteiten, liefst zo weinig mogelijk bij jezelf zijn. Je moet t op eigen kracht doen en deze kracht is zeker niet onuitputtelijk.
Maar de mensen die wel de Verbinding hebben, hebben verbinding met als t ware de stille Kracht. Wordt misschien nog niet eens zo snel zichtbaar in je handelen, je doet eenvoudig wat wil, zonder ophef. Maar er is rust hierin, omdat niets moet gebeuren. Daardoor mag/kan alles gebeuren, is alles vrij, is er flexibiliteit, een eenvoudig mee kunnen bewegen waar de Beweging ook heen wil. Geen afhankelijkheid van goedkeuring, geen terneer geslagen kunnen worden door afkeuring.
Daardoor zal deze Kracht uiteindelijk overblijven, omdat alles wat gespleten is vroeg of laat ten onder zal gaan aan dit gespleten zijn.
Als er waarlijk samen-werking is tussen mensen levend vanuit deze Kracht, in deze Verbinding, dat ze hierin als t ware een zijn, dan kunnen er wonderen gebeuren.

Kagib

De uitgesproken woorden:


Reacties

Dilek Kolat zei…
GENEZEN VAN HERPES VIRUS EN KANKERS. Eva Lucas is mijn naam, ik ben hier om mijn getuigenis te geven van hoe ik genezen was van KANKER en HERPEN VIRUS. Ik dacht dat mijn leven is geëindigd vanwege de pijn die ik heb doorgemaakt. Ik bracht veel in het ziekenhuis door met medicijnen, ik was zo kapot, pas op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik door een getuigenis van een remedie tegen HERPES VIRUS met behulp van Dr.Amiso kruidengeneeskunde, eerst dacht ik het was een oplichterij en ik heb het verwaarloosd, de volgende dag kwam ik ook nog een getuigenis tegen van een man die genezen was van Kreeft en genitale Herpes, wat ik verrassend vond, dus besloot ik hem te proberen, ik nam contact op met de email vond ik op de getuigenis. Ik mailde Dr.Amiso en legde uit wat ik met hem doormaak, en hij stelde me een paar vragen en hij zei een ding dat ik nooit zal vergeten dat iemand die contact met hem opneemt altijd zijn of haar genezing krijgt in slechts drie weken nadat hij alles heeft gedaan vroeg, dus ik was altijd verbaasd dat ik dat van hem hoorde, dus ik deed alles wat hij vroeg om te doen en hij bereidde het kruidengeneesmiddel en stuurde het naar mij via een koeriersdienst die ik na twee weken ontving, hij schreef de inname van de medicijnen voor me, dus na drie weken was alle kracht die me overhield voordat ik terugging en ik werd heel sterk en gezond, deze ziekte doodde me bijna, dus ging ik naar het ziekenhuis voor de laatste test en de arts zei dat er geen spoor van is de ziekte in mij, ik was erg blij met de genezing van Dr.Amiso uit het oude deel van Afrika, bedankt meneer voor uw geweldige werk. Als je ook zijn hulp nodig hebt bij elke vorm van ziekten, kun je hem bereiken op (herbalisthome01@gmail.com) hij specialiseerde zich ook in genezen, LEVEN, BORST, HERSENEN EN NIERKANKER, DIVORCE, PIJNLIJKE MENSTRUATIE, VIRGINALE DROOGHEID AUTISME, ASTMA, TYPHOID , MEASLES, GONORRHEA, TUBERCULOSE, hij kan ook uw EX terugbrengen. Helemaal niets, huil niet meer. Dank aan Dr.Amiso, de geweldige tovenaar voor het redden van mijn leven.
Walter zei…
Gelukkig merk ik steeds dat je reacties hier helemaal niet plaatst! Een goed idee dat ik ga opvolgen.... :-)
Kagib zei…
Hey Walter, volgens mij kun je wel reageren hoor :)
Walter zei…
Dat leek mij ook Karel...maar het wordt gemodereerd, vergeet je het misschien te plaatsen dan?
Trouwens in 2020 ga ik mijn Spijkerbed ook modereren. Groetjes!

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS