het ik en Het


Dit diep in jezelf realiseren, de meeste mensen, en waarschijnlijk jij ook nog in bepaalde stukken, reageren niet vanuit dat wat ze in Essentie zijn, maar vanuit dat wat opgelegd is, aangeleerd is, erbovenop gekomen is. Eindeloze programma’s hoe t moet hoe t behoort te gebeuren, wat belangrijk is, waar t om gaat, bovenop de Essentie gekomen die we werkelijk Zijn.
En uiteindelijk weer levend vanuit die Essentie die Liefde is, zal alles weer zo eenvoudig zijn. In dit nu is die Liefde aanwezig, straalt uiteindelijk door alles heen, omvat ons met Liefde. Maar bijna niemand kan het ervaren omdat we veel te vol met al die programmas zitten.
Het leven gaat er dus om weer vrij te komen van al die programma’s alles wat bovenop de Kern gekomen is.

Dit diep tot je laten spreken, het ware Ik, jouw Essentie, heeft jou lief, altijd lief. Ongeacht wat je doet, wat je denkt te zijn of te moeten doen. En in Essentie ben jij t die jezelf die jouw ikje jouw ego lief heeft en alle ikjes en ego's in de wereld.
In jezelf geloven betekent dus in je Essentie geloven, dat voelen dat beleven. De kern van heb God lief en je naaste als jezelf. Heb je Essentie lief die jou en alles en iedereen liefheeft en alles valt op zijn plek.
In Essentie ben jij Dat. En Dat is onaantastbaar want Liefde is onaantastbaar. Er kan niets van afgenomen of toegevoegd worden.
Het Ik de Essentie is vervuld in zichzelf en juist daarin is geen egoïsme omdat dan geen enkele handeling meer komt vanuit gemis vanuit het niet begrijpen vanuit emoties en verwarring. Je stroomt over zonder afhankelijkheid en kan alles geven wat in je is zonder verlangen iets terug te ontvangen. Ook kun je ontvangen zonder valse schaamte, omdat t uiteindelijk een is, alles is vrijgemaakt, en er eigenlijk geen verschil meer is tussen geven en ontvangen, alles is een.

Als je dit diep in jezelf kunt ervaren als Waarheid, dat we uiteindelijk alleen maar vechten met alle maskers die we samen ophebben, alles wat we denken te zijn, denken wat is. Dat t slechts programmas zijn die met elkaar vechten, beter gezegd virussen die ontstaan zijn, waardoor t ware Goddelijke computerprogramma niet in volledige harmonie uitgestraald kan worden. Dat t erom gaat om die virussen uiteindelijk te deleten, dat ze door inzicht en begrip mogen verdwijnen. Dat je diep vanuit je binnenste die Liefde wakker voelt worden waar geen enkel virus tegen bestand is. Alles zal oplossen in deze Liefde. En t programma dat getoond zal worden is een pure weergave van deze Liefde.


Kagib

De uitgesproken woorden:


Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS