vrij geven


Iets doen omdat het vreugde geeft. Dat kan ook in geven in delen wat in je is, in luisteren en er zijn voor de ander in troost in steun in een lach in stilte in alles wat je bent.
Maar dat is pas natuurlijk als hierin geen afhankelijkheid is, als het echt vanuit een geven om de ander is zonder iets terug te verwachten zonder eigen verlangen.
Ook met werk, niet alle werk is dus creatief in de specifieke betekenis van het woord maar alles kan een creatie zijn een uitdrukking van het Leven. Als je jezelf erin kan geven als t je vreugde geeft, als je ervan geniet om het te doen wat dit ook is.

Eigenlijk algemeen in het leven.
Betekent een totale ommekeer van alles waar t in de wereld omgaat. Binnenin ligt de vervulling, binnenin begint het. Als Het daar gevonden is heb je alles gevonden is alle afhankelijkheid verdwenen. Als je Het gevonden hebt geef je heel natuurlijk om iedereen en alles wat in je is. Iedereen heeft daarin weer andere kwaliteiten, gaven, talenten noem maar op. Belangrijkste is wat je Bent, niet in wat je doet. Waar je handelen door gedragen wordt, de energie die er inzit, daar ligt het verschil.
Het gaat om meebewegen met je hart met je Ziel je Wezen, je Essentie. Dan zul je ook op de juiste plek zijn waar je het allerbeste van jezelf kunt geven, dat waar jouw eigenheid en mogelijkheid in ligt. Dat voel je, dan is het leven licht hoef je eigenlijk niets meer zelf te doen gewoon meeStromen, je voelt je gedragen en dit voelen mensen, overal waar je bent, bewust of onbewust. Dan ben je overal een lichtje in de duisternis.

Kagib

De uitgesproken woorden:


Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS