WAAR LIEFDE IS

 


Is niet de natuurlijkheid van die Liefde juist de Liefde die niet van de dualiteit is eigenlijk niet van deze wereld is dat die heel natuurlijk zich verbindt met alles en iedereen om zich heen in een heel natuurlijk liefhebben van alles en iedereen?

En laat die Liefde niet alles wat is heel natuurlijk binnen een ontvangen vh leven in alles wat het omvat en bevat?
Dat er geen verschil meer is tussen geven en ontvangen?
Is dat niet de kern van Wezen van ons Wezen uitstromen en weer nieuwe stromen van leven toelaten doorlaten proeven ervaren zonder hierdoor aangetast te worden in een Weten in een Zien wat is waardoor er waar nodig toch grenzen zullen zijn duidelijkheid helderheid maar niet vanuit   beelden vanuit angst maar omdat dat op dat moment gevraagd wordt?

Is het niet zo als je waarlijk in jezelf vervuld bent dat dit zich dan verbindt met alles en iedereen. Een ware verbondenheid eenheid als t ware voor ieder die zich maar opent voor dat verbond dat een zijn. Dat je dan als het ware overstroomt omdat het binnenin vervuld is. Dat dus het leven om geven gaat draaien maar wat ook het kunnen ontvangen omvat alles vrij en stromend wat maar nodig is. Een uitwisselen van energie daarin zoveel kunnen geven.
Eindeloos stromend uitstromend verbindend waar ontvankelijkheid is in wisselwerking opwekking in een spiraal steeds weer nieuwe dimensies van beleven en zijn ont-dekken vrijmaken.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/AhKiFBJOfP

Reacties

Walter zei…
Klopt helemaal Karel... waar liefde is!
Kagib zei…
Ja, Walter, kan uit de dagelijkse praktijk van mijn leven zeggen dat het zo is. :)

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS