WAARDIGHEID



Eigenlijk is, waar de wereld nu om draait algeheel omgekeerd aan wat werkelijk vervulling zou kunnen geven.

En die vervulling ligt binnenin, in een jezelf daarvoor openen, voor wat al vervuld is. Zo zal alles tot vervulling kunnen komen.
Maar bijna altijd is die Bron afgesloten en zo ontstaat het ego, vol afhankelijkheid en gespletenheid. Onbewust voelen we ons leeg dus we hebben steeds weer iets nieuws nodig om ons mee te vullen.

Juist omdat we onbewust zijn, niet binnenin vervuld zijn, kunnen we op alle mogelijke manieren gemanipuleerd en geprogrammeerd worden, met wat voor cultuur, religie of modeverschijnsel dan ook. Als iedereen het doet ga jij het ook doen. En schijnbaar is er in het westen dan een cultuur van echt een individu worden, je onderscheiden, maar ook dat is schijn, want t moet wel passen binnen bepaalde richtlijnen, bepaalde inkadering. En iedereen doet mee om nog specialer te zijn nog cooler nog geweldiger en we verliezen wie we werkelijk Zijn.

We worden dus opgejaagd in wat we allemaal wel niet zouden moeten zijn. We zijn losgebroken van de collectiviteit van religie maar zo is er een nieuwe collectiviteit ontstaan, toch een code waar je aan moet beantwoorden. Daarin is geen ware vrijheid. Die kan pas gevonden worden hervonden worden binnenin. Daar is de Bron van ware creativititeit, Inspiratie, en ware verbondenheid. In Verbinding met die Bron ben je verbonden met alles en iedereen om je heen.

Dat is ware integratie de integratie in onszelf van wie we werkelijk Zijn. Zo krijgt het ego minder en minder mogelijkheid om zich te manifesteren want in Verbinding met het ware Zijn wordt het ego ontmaskert voor wat het is. In voeling daarmee kan er waarlijk respect voor de ander komen. Het waarlijk tot begrip komen over alles en iedereen. Een meer en meer een genieten van alles wat is, als alles wat er tussenzat verdwenen is.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/t-ohetj77fQj

Reacties

Populaire posts van deze blog

de golf en de oceaan

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS