denken en Bewustzijn



Het kan echt, aan de hand gaan van God, het Goddelijke, in het voeling hebben met dat Goddelijke. Die Weet wat goed voor ons is, wat echt Wil. 

Hier kun je meer en meer voeling mee krijgen, een Weten/voelen ja nu resoneer ik met wat alles draagt. Hoe helderder dit gevoel is hoe duidelijker het is als je niet meer in die bedding bent. 
Hoe eerder je hier alert op wordt hoe eerder je terug kunt keren in die bedding. 
Dat alert zijn is dus heel belangrijk juist omdat je zo snel gevangen in, bevangen kunt raken door je gedachten. Dat je je hierdoor laat meenemen zonder enig Bewustzijn hierin. Zonder enige reflectie dat t anders zou kunnen zijn dan wat je gedachten je vertellen. Dan worden we geleefd door onze gedachten en leven zelf niet meer.

Je kunt natuurlijk niks trainen. Enige wat mogelijk is, de intentie om wakker te zijn, aanwezig te zijn in dat wat is. Zo mogelijk, steeds sneller jezelf terug roepen als je weer verstrikt bent geraakt in al je gedachtespinsels. 
Zo kan er meer en meer voeling komen een zicht komen op wat meer dan die gedachten is, de Waarnemer. Die neemt echt Waar, wat Waar is, Ziet wat is. Het doorZiet jou en als je je hiervoor opent zul je dus ook door jezelf heen kijken wat fiks kan confronteren. Maar zo kun je dan meer en meer waarlijk tot inzicht komen over dat wat is. 
Dat is het ware heldere Zien, een Zien wat is. 

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/t-NQhwqji62t

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN