het ikje en het Licht



Wat je nu denkt, hoe het is, hoe iemand is, wie jij bent, wat belangrijk is, ben jij dit? Of zijn dat al die programma's uit het verleden door je opvoeding eventueel school, cultuur die nu door jou heen zich uitwerken? Open jezelf voor het innerlijke antwoord hierop.  Open jezelf voor het Licht dat er altijd is, zodat je inzicht mag krijgen in jouw ikje. Dat die intens in het Licht mag komen, doorLicht mag worden, en dan wie weet eens in het Licht mag oplossen. Als je het echt Ziet, doorZien hebt. 

Het gaat erom dat je het echt voelt, ziet. Niets kan geforceerd of overstegen worden. Het wil bevrijd worden. Als je ziet wat je doet, van waaruit je iets doet, hoe je reageert op anderen. Als je verantwoordelijkheid neemt hiervoor, niet het als vanzelfsprekend acht emoties die in je wakker worden, gedachten die je over de ander hebt. Dat je ziet wat ze zijn, dat het vaker meer met jezelf te maken heeft dan met de ander. En als je echt, echt voelt dat de ander vaker ook niet beter weet, ook geprogrammeerd is, dan kan je beleving veranderen, de dwangmatigheid verdwijnen. Dan mag je de Liefde voelen die er altijd is. Want er is iets in jou en iedereen dat onvoorwaardelijk lief heeft. Voeling krijgen met die Liefde die Weet, het Licht in de duisternis. Zo mag de duisternis, alles wat duister is, in dat Licht oplossen.

Het gaat om je ikje te doorZien, in het Licht te zetten. Dat het Bewustzijn het ikje kan/mag doorLichten. Daar kan het ikje niet tegen, het zal ontmaskert worden en zo zal dat ikje, het ego kunnen verdwijnen. Als dan het ego verdwenen is, dan ben je niet bezig met iedereen om je heen als Licht te zien. Je Ziet wat is en hebt daarin geen enkel oordeel. Dat wat is heb je lief en je doet wat nodig is. Beter gezegd de Liefde kan dan door jou heen doen.
Het gaat er uiteindelijk om dat het Licht over blijft, dat alles in het Licht mag komen. Het Licht dat Liefde is, dat alles in die Liefde mag oplossen. En dan doe jij niet meer, maar de Liefde door jou heen. Dit in alle natuurlijkheid, gewoon wat het moment vraagt. Want de Liefde is afgestemd op het geheel en Weet precies wat goed is voor jou, de ander, en de situatie. 

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/t-c8g8Z6bxax

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN