HET BEGIN



Het begin van werkelijke overgave is heel kwetsbaar.

Want er is nog niks waar je echt op kunt vertrouwen. Dat moet nog groeien, moet nog gronden door ervaringen. Ervaringen waardoor je keer op keer mag ervaren goh ja het klopt, het is waar, hier mag en kan ik op vertrouwen. Ja, ik kan het niet doen, hoef slechts te luisteren, en te volgen. Jeetje elke keer valt alles op zijn plek, en ja mijn hart sprak echt de waarheid.

Zo mag Tao, de Eeuwigheid krachtiger en krachtiger in je worden, wordt dit meer en meer het allerbelangrijkste in je leven.
Je Weet wat zich wil ontvouwen, wat zichtbaar wil worden, en je wil niets liever dan hier ruim baan voor maken.

Ja, de toekomst is onzeker. Je Weet niet wat zich gaat ontvouwen, maar daar hoef je niet onzeker over te zijn. 
De ware Zekerheid ligt binnenin. Dat kan niemand van je afpakken hoe onzeker de toekomst ook lijkt.

Maar de toekomst wordt eigenlijk minder en minder belangrijk, er is niet zoveel belangrijk meer. Alles wordt en is meer en meer vervuld in het moment, in het nu, in het nu zijn.
Open en ontvankelijk blijven, steeds voelen, door je heen laten gaan wat het leven je aanbiedt, niet verstarren, kristalliseren.

Meer en meer ben je dan niet meer van de tijd, niet meer van het verleden of de toekomst, maar je leeft in het Eeuwige heden. Daardoor blijf je jezelf steeds vernieuwen, blijf je eeuwig jong van binnen.

Kagib

De uitgesproken woorden:

https://we.tl/t-tomkj0Muol

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN