GOED GAAN



Uiteindelijk zit je in een Stroom die 'goed gaat'  die in harmonie is met Het, met het Al met de Kracht, de Liefde. Dan ben je overal op het juiste moment op de juiste plek. Dan zahet al je juist handelen en juist spreken. Het komt eropneer dan handel en spreek jij niet meer. Dan kan dat Andere door jou heen spreken en handelen. Dan wordt je gedragen, beschermd, geleid en geïnspireerd van binnenuit door de Kracht die alles omvat.

Als je in die bedding komt en blijft zal dan eventueel karma dat er nog lag verdwijnen. Want je hebt een ontkoppeling gemaakt. Je hebt het doorzien en begrepen. Je bent vrijgekomen van alle vicieuze cirkels en gaat nu in een spiraal omhoog.

Karma is eigenlijk alleen maar correctie. Correctie en belichting van dat wat in het verleden gebeurd is. Daarin liggen juist steeds geweldige mogelijkheden tot zien en begrip. Elke keer weer kansen. Niemand kunnen we hiervan de schuld geven. We doen het allemaal zelf of hebben het allemaal zelf gedaan. We oogsten wat we gezaaid hebben. Het is zo binnen zo buiten.

Totdat je de ontkoppeling maakt, het doorziet, tot bezinning komt. Dan zal je jezelf meer en meer vrijmaken van het karma, hoeft dit geen functie meer te vervullen. Dan is er geen behoefte meer tot correctie. Dan zet je geen disharmonische energie meer in gang die je weer terug krijgt.
Dan 'ga je goed'  en is het helemaal goed.

Kagib

En de uitgesproken woorden:

https://we.tl/t-uvbhmCGH14


Reacties

Populaire posts van deze blog

HET PAD

eigenwilligheid en de Wil

NIET-DOEN