onaantastbaar

Het geloof dat niet door twijfel aangeraakt kan worden.

Goh, betekent dit helemaal gesloten zijn, een gesloten hermetisch afgesloten bolwerk? Dat er niets meer binnen kan komen eigenlijk. Dit is mijn geloof en jullie moeten dat maar respecteren en ik wil jullie wel heel graag tot mijn geloof bekeren. de Jehova's getuigen of de EO. Soms of vaker is er sprake van dwang, volgen van de regels van de geboden, zo niet dan........ Och ja dit is denk ik wel duidelijk. Denk toch dat hier iets anders bedoelt wordt.

Juist helemaal open en stromend zijn. En toch dat het zozeer levend geworden is, een innerlijke Waarheid geworteld in je wezen, in wie je bent. Keer op keer beproefd en getest door de dagelijkse realiteit, dat het toch onaantastbaar is geworden. Dat alle twijfel hierin is opgelost. Geen verkramping, geen weerstand. Verzet om t maar vol te houden, met aanval en verdediging, maar heel natuurlijk. Dat het gewoon zo is en dat verder ieder in zijn/haar waarde gelaten wordt. Je bent Dat, het wordt je ademen. Je ademt het in en uit, het is je bewustzijn. Er is hierin geen sprake meer van dualiteit maar van eenheid, heelheid. En ja, wat er ook op je afkomt, niemand kan het meer van je afpakken. Het heeft je vrij gemaakt. Onder dwang, met dreiging van gevangenisstraf of wat dan ook, je kan niet meer verloochenen wat je bent. Je bent Dat, je zou jeZelf verloochenen. Niemand kan je dan eigenlijk meer iets doen. Je bent overal en altijd jezelf.

En de dood, waar zou je bang voor zijn? Het is bewustzijn, en dit bewustzijn draag je mee over de drempel van de dood. Het zal niet anders zijn dan hier, dat Weet je omdat het levend is. Er zullen slechts weer wat meer mogelijkheden zijn, wat minder beperkingen. Je hebt je jasje uitgetrokken en bent wat meer een vrije dans van energie, die zich in vele gedaanten kan hullen. Dus ja, wat kan dood gemaakt worden, of wat sterft? Het lichaam laat je achter maar je krijgt er zoveel voor terug.

Kagib

En de uitgesproken woorden:

http://media.putfile.com/onaantastbaar

http://www.megaupload.com/?d=J83R8EHL

Reacties

Populaire posts van deze blog

NIETS ZIJN

KARMA NEMESIS

BEET VAN BEWUSTZIJN